Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes

4 Producten

logo
stoffen-cadeauzakje-mintgroen-TA991-102-15-1
logo
stoffen-cadeauzakje-roze-TA991-105-15-1
logo
stoffen-cadeauzakje-blauw-TA991-107-15-1
logo
wit-stoffen-cadeauzakje-TA991-108-15-1

Originele stoffen zakjes kerst in verschillende kleuren

Kerstmis komt eraan en dat is dé periode van het jaar om je geliefden een kerstcadeautje te schenken. Er is niets leukers dan je persoonlijke touch eraan te geven, dat maakt het geschenkje veel unieker. 

 

Je kan origineel zijn door te spelen met de verpakking en ook die te laten stralen. Zo kan je gaan voor een stoffen cadeauzakje kerst. Daarop kan je een eigen sticker plaatsen, die je zelf ontwerpt op onze website. 

Je gepersonaliseerde stickers op je stoffen zakje

In de online editor kun je de stickers zelf naar je eigen hand zetten. Kies je favoriete kleur en selecteer een lettertype die je leuk vindt. Daarna plaats je er een leuke kerstfoto op, als je dit zelf wenst. En dan is het zakje klaar om gevuld te worden met bijvoorbeeld iets lekkers of zelfs een juweeltje. 

 

Een tip: vervolledig de look van je feesttafel ook dankzij deze zakjes. Je kan ze plaatsen naast de borden van je gasten. Daar zullen ze zeker verrast door zijn! 

 

De zakjes bestel je bij ons aan een minimumhoeveelheid van 10. Je kunt zo ook enkel per tiental bestellen, dus 10, 20, 30,... Hoe meer zakjes, hoe meer plezier!