{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Kerstkaarten

188 Producten


...

Op zoek naar kerstkaarten met glitter?

Kan er wat jou betreft niet genoeg ‘sparkle’ in je leven zijn? Dan zijn deze mooie glitter kerstkaarten echt iets voor jou! Op deze pagina hebben de ontwerpers van Tadaaz alle kerstkaarten met glitters verzameld. 

Op alle producten staan gouden glitters die je kaart opvrolijken, en bovendien het echte kerstgevoel uitstralen. De kerstwens is afgebeeld in goud glitter of de versiering op de kaart zoals sterretjes. 

Personaliseer je glitter kerstkaart met foto en tekst

Verstuur een kerstkaart met glitter naar je lieve vrienden en familie. Op veel kaarten kun je ook een eigen foto kwijt en kun je bovendien je tekst helemaal naar smaak aanpassen, om het allemaal net een tikkeltje persoonlijker te maken. 

Laat ook een ander schitteren

Ook heb je bij iedere kerstkaart van Tadaaz de mogelijkheid om het goede doel te steunen. Als je graag een steentje wil bijdragen, kun je jouw favoriete goede doel eenvoudig aanduiden in je winkelmandje. Zo wordt het pas echt een warm kerstfeest!

Dus, laat je mooiste kerstwens aan vrienden en familie eruit stralen met een kerstkaart met glitter. Het wordt dit jaar vast een sparkling kerstfeest! 

Stralende nieuwjaarskaarten met glitter
Ook in het nieuwe jaar stralend van start? Bekijk dan onze eigen collectie nieuwjaarskaarten. Ook hier vind je hartverwarmende kaarten met glitter.