{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Magneten en buttons

11 ProductenHuwelijksbedankjes fotomagneten om jullie gasten te bedanken

Aan het eind van jullie prachtige huwelijksdag, wil je je vrienden en familie bedanken voor hun aanwezigheid en attenties. Verras hen daarom met originele trouwbedankjes. Nog leuker is een huwelijksbedankje met foto! Dat maakt het toch net dat tikkeltje persoonlijker en jullie dierbaren zullen het zeker waarderen. 

 

Schenk alle gasten een kubusdoosje, snoepzakje of blikken doosje met jullie mooiste foto. Je kan ook een stoffen zakje personaliseren met een button met eigen foto. Vul je trouwbedankje met foto op met vruchtenhartjes, snoepjes of ander lekkers. Je kan er ook een klein cadeautje in doen zoals een gepersonaliseerde magneet of sleutelhanger. 

 

Mix en match om jullie eigen originele huwelijksbedankjes samen te stellen. Je kan bijvoorbeeld een aantal trouwbedankjes met foto uitkiezen en een aantal zonder. 

 

Het assortiment bedankjes voor jullie huwelijk met foto is beschikbaar in verschillende kleuren, stijlen en designs. Opdat jullie de bedankjes kunnen afstemmen op jullie trouwkaart en thema, volgens de laatste trends.

 

Ontdek ook onze luxueuze bedankjes met goudfolie. De koper-, zilver- of goudfolie laat jullie bruiloft bedankjes schitteren! 

 

Via de online editor voeg je vervolgens heel eenvoudig jullie mooiste foto toe aan de snoepzakjes of kubusdoosjes. Wil je een foto aanbrengen op je blikken doosjes? Dat kan! Personaliseer een sticker of etiket naar wens om op het doosje te kleven. 

 

Een foto zegt toch zoveel meer. Een bedankje voor je huwelijk met foto om mee te geven aan vrienden en familie, is daarom de ideale keuze om jullie dierbaren te verrassen. Het is een blijvende herinnering aan jullie bruiloft.