{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Snoepzakjes

12 ProductenSchitteren met snoepzakjes goudfolie voor je huwelijk

 

Een huwelijksbedankje met goudfolie, het mooiste geschenkje om met jullie gasten mee te geven na afloop van jullie huwelijk. Personaliseer je bedankje huwelijk goudfolie met jullie eigen foto en tekst zoals bijvoorbeeld jullie namen.

 

Maak je eigen ontwerp tot je trouwbedankjes met goudfolie klaar zijn. Een leuk bedankje voor vrienden en familie: check! Goudfolie is het mooiste effect dat je aan je bedankjes kan toevoegen. Alle bedankjes kan je tijdens jullie feest mooi presenteren op jullie bruiloft.

 

Combineer meerdere soorten huwelijksbedankjes voor een mooi totaalplaatje. Bijvoorbeeld een combinatie van gepersonaliseerde kubusdoosjes, snoepzakjes, blikken doosjes en zoveel meer. Gasten kunnen dan zelf hun favoriete trouwbedankje met goudfolie uitkiezen.

 

Je kan ook de bedankjes in dezelfde stijl als de trouwkaarten, bedankkaartjes en (tafel)decoratie maken, jullie oog voor detail zal niemand ontgaan! Vul je trouwbedankjes met heerlijke snoepjes of een ander origineel aandenken.

 

Welke huwelijksbedankjes met goudfolie is jullie favoriet? Ze zullen ongetwijfeld een mooi plaatsje krijgen bij vrienden en familie thuis. Op die manier worden ze nog vaak herinnerd aan die prachtige dag!