Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Drinken

18 Producten

logo
mok-met-roze-aquarelvlek-TA01914-1900003-15-1

 € 9,75

logo
emaille-mok-met-je-eigen-tekst-en-foto-TA01914-1900008-15-1

 € 12,75

logo
emaille-mok-met-trouwfoto-en-tekst-TA01914-1900009-15-1

 € 12,75

logo
emaille-mok-met-fotocollage-TA01914-1900010-15-1

 € 12,75

logo
emaille-mok-met-jullie-foto-en-tekst-TA01914-1900011-15-1

 € 12,75

logo
emaille-mok-met-eigen-tekst-en-foto-TA01914-1900004-15-1

 € 12,75

logo

 € 12,75

logo

 € 12,75

logo

 € 12,75

logo

 € 19,49

logo

 € 25,00

logo

 € 25,00

logo

 € 25,00

logo

 € 25,00

logo

 € 9,75

logo

 € 9,75

logo

 € 19,49

logo

 € 19,49


Gepersonaliseerde drinkfles met trouwfoto

Laat die prachtige trouwfoto’s van jullie meest bijzondere dag niet op de computer staan. Gebruik ze bijvoorbeeld om leuke items mee te bedrukken die je altijd met je mee draagt. 

Zo kun je kiezen voor het met jullie trouwfoto laten bedrukken van een drinkfles. Een drinkfles voor jezelf of om cadeau te geven aan je partner voor Kerst of om jullie eenjarig huwelijk te vieren. 

Kies je favoriete trouwfoto en voeg er een leuke tekst aan toe. Ga voor een originele tekst. In de editor van de drinkfles kun je je foto en tekst gemakkelijk aanpassen voordat je je bestelling plaatst. Vervolgens doen wij bij Tadaaz ons best om de drinkfles te maken zoals jij wenst en deze bij je te bezorgen. 

Verras je geliefde met een drinkfles met foto

Op zoek naar een origineel cadeautje? Je kunt de drinkfles personaliseren met tekst; als je niet wilt dat jullie onderling jullie drinkflessen zouden verwisselen, kan je er een verduidelijkende tekst opzetten. Wat dacht je van Mr Right en Mrs Always Right? Dat blijkt vaak een publieksfavoriet. 

 

Geniet met volle teugen van onderzetters huwelijk

Hef het glas op jullie liefde met deze set met prachtige foto onderzetters. Gebruik jullie mooiste trouwfoto’s voor een set unieke, gepersonaliseerde onderzetters voor glazen en klink op een prachtig leven samen. 

 

De dag dat jullie in het huwelijksbootje stapten was een van de mooiste dagen van jullie leven. Het is dan ook niet meer dan normaal dat jullie je deze dag voor altijd willen blijven herinneren. Dat kan perfect door jullie huis te vullen met jullie mooiste trouwfoto’s. 
 

Ontvang gasten met onderzetters met jullie trouwfoto’s

Voorkom kringen van natte glazen op jullie tafels in huis en bescherm je salontafel met een leuke set onderzetters met daarop jullie mooiste trouwfoto’s. Als er bezoek komt dan kun je het beste maar een set leuke onderzetters klaar hebben liggen. 
 

Grote kans dat wanneer jullie de onderzetters op tafel leggen, jullie worden herinnerd aan deze mooie dag. Gelukkig, is dat precies waarvoor ze dienen. 

 

Verwarm je aan een gepersonaliseerde mok met trouwfoto

Maak eens een gepersonaliseerde mok voor de liefde van je leven met jullie mooiste foto. 

Je kunt zowel kiezen tussen een gewone fotomok als een emaille mok. Selecteer de foto die de meeste liefde uitstraalt en plaats deze op de mok. Voeg er een leuke tekst aan toe om het af te maken en je hebt het perfecte cadeau

Maak voor ieder van jullie een fotomok met trouwfoto. Zet op de ene Mr Right en op de andere Mrs Always Right en geniet nog vele jaren samen van een heerlijke kop koffie of thee op zondagochtend of een stomende mok met warme chocolademelk en slagroom voor bij het haardvuur. Dat wordt genieten! 

 

Neem je mok huwelijk in de hand en klink op jullie liefde. 

En ooit een ongelukje gehad waardoor de mok is gevallen? Scherven brengen geluk! Lijm de fotomok en zet er een plantje in of bestel gewoon een nieuwe. Op Tadaaz blijft je ontwerp bewaard dus je kan je gepersonaliseerde mok zoveel keer opnieuw bestellen als je zelf wilt. 

 

Een fotomok als trouwbedankje voor de genodigden

Ben je nog op zoek naar de gepaste manier om de gasten van je bruiloft te bedanken om er samen met jullie zo’n fantastische dag van te hebben gemaakt? Zoek niet verder! Ga voor een mok met trouwfoto, kies jullie favoriete foto’s met iedereen samen op de dansvloer of van tijdens de ceremonie en bestel jullie mok eenvoudig en in een mum van tijd.

Pak de gepersonaliseerde mok leuk in en doe hem cadeau aan je vrienden. Ze zullen je ongetwijfeld dankbaar zijn! Daaruit zal nog menige kop heerlijke koffie worden gedronken.