Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Eten0 producten

Geen resultaten


Eten uit mooie herinneringen aan jullie trouwfeest

Een lunchbox gevuld met liefde

Als je dan toch dagelijks je lunchpakket klaarmaakt, kun je er net zo goed een vrolijk moment van maken met deze foto lunchbox. 

Een gepersonaliseerde lunchbox met een leuke foto en een leuke tekst erop is dan toch veel leuker dan een gewone brooddoos? Je boterhammen zullen zoveel lekkerder smaken als je ze uit je gepersonaliseerde lunchbox kan eten. 

Een met jullie trouwfoto gepersonaliseerde lunchbox is een origineel geschenk voor jullie eerste huwelijksverjaardag, ofwel jullie katoenen bruiloft. Zo kan je partner iedere dag met veel vreugd terugdenken aan jullie speciale dag. 

 

Ontbijt op bed met een gepersonaliseerd dienblad met trouwfoto’s

Zowel voor pasgetrouwden als voor wie al langer getrouwd is, is het belangrijk om elkaar te blijven verwennen. Wat roept meer het idee op van verwennerij dan een heerlijk ontbijt op bed? Maak het extra speciaal en persoonlijk met een foto dienblad. 

Gebruik de lumineuze foto’s die jullie op jullie speciale dag lieten maken en voeg een liefdevolle tekst naar keuze toe om er een prachtig gepersonaliseerd dienblad van te maken. 

 

Vrolijk je keuken op met een prachtig foto dienblad 

De prachtige foto’s maken zelfs van een alledaags voorwerp een stukje kunst en een mooie herinnering. Serveer de koffie of thee op dit leuke dienblad. Jullie zullen er nog jaren genot van hebben. 

Ook wanneer jullie gasten ontvangen, is het gepersonaliseerde dienblad een pronkstuk. Zet er die heerlijke hapjes en drankjes op en ontvang je gasten op een geweldige manier. Zet ook de champagne al koud en ga rond met jullie prachtige foto dienblad met feestelijke glazen. 

Pronk met jullie trouwfoto’s op een koektrommel

Waan je even een lid van de koninklijke familie en laat die prachtige huwelijksfoto’s prijken op een koekjestrommel met foto. Kies voor een of meerdere foto’s en voeg een leuk tekstje toe met jullie namen en de datum van jullie trouwdag. 

Je kan het zo kitsch of stijlvol maken als je zelf wil. Met aanpasbare kleurvakken en een groot aanbod aan lettertypes of fonts om uit te kiezen, maak je een koekjestrommel die je voor de rest van je leven kan koesteren. 

Je kunt ook meerdere koekjestrommels met hetzelfde ontwerp tegelijk bestellen om te gebruiken als bedankjes voor jullie trouwfeest of een verschillend, persoonlijk ontwerp maken per koekjestrommels. Leef je uit! 

Vul de koekjestrommel met trouwherinneringen

Er is trouwens niemand die je verplicht om de koekjestrommel ook daadwerkelijk met koekjes te vullen. Je kan er net zo goed kleine herinneringen in bewaren, zoals het bioscoopkaartje van jullie eerste date of het armbandje dat je cadeau kreeg na jullie eerste jaar samen.