{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Kantoor

4 Producten

 € 9,56

 € 9,56

 € 9,56

 € 9,56Gepersonaliseerd cadeau kantoor met foto voor een huwelijk

Aan die prachtige dag hebben jullie vast prachtige foto’s overgehouden. Het zou jammer zijn als die maar op de harde schijf van je computer blijven staan. Verwen daarom de VIP’s van jouw huwelijk met fotocadeaus!

 

Zonder jullie dierbare vrienden en familie had die grote dag niet hetzelfde geweest. Vooral je ouders die je door dik en dun hebben gesteund en geholpen met de voorbereidingen, verdienen het om in de bloementjes gezet te worden! Verras hun daarom met gepersonaliseerde huwelijkscadeaus met foto. 

 

Schenk hun bijvoorbeeld een fotopaneel of een dienblad met een fotocollage van de mooiste foto’s die jullie samen op de huwelijksdag hebben genomen. Doe er een leuk bedankkaartje bij en je hebt een leuk en origineel cadeau om af te geven.

 

Denk ook eens aan oma of opa. Misschien konden ze er niet bijzijn omwille van hun leeftijd of omdat ze slecht te been zijn. Verwen hen daarom met een koekjestrommel met zelfgebakken koekjes. Personaliseer met de meest romantische foto van jullie huwelijk. 

Sleutelhanger met foto

Een leuke sleutelhanger met jullie trouwfoto? Origineel als cadeau! Zowel voor jullie zelf, ouders, getuigen en andere belangrijke mensen die jullie dag van dichtbij meemaakten!

Muismatten met foto

Ook een originele muismat met foto is een prachtig aandenken aan die bijzondere dag!

 

Ook voorafgaand aan jullie huwelijk kan je cadeaus met foto aan jullie dierbaren schenken. Vraag bijvoorbeeld je getuigen op een originele manier met een fotogeschenk. Personaliseer een zeeppompje met een heerlijke handzeep of een set van 6 onderzetters met jullie mooiste herinnering(en) samen. 

 

In combinatie met een persoonlijke boodschap, zullen er wellicht traantjes van geluk vloeien. Bouw de spanning op door jouw tekst over de verschillende onderzetters te spreiden. Eerst de datum, dan een foto, tot slot de grote vraag. Je getuigen zullen enorm verbaasd en ontroerd zijn door dit attente geschenk. Jouw foto cadeau om je huwelijk aan te kondigen wordt een blijvende herinnering die ze voor altijd zullen koesteren. 

 

De gepersonaliseerde cadeaus pas je helemaal zelf aan via de online editor. Houd de stijl aan van jullie huwelijk door met dezelfde kleuren en accenten te werken. Voeg je eigen illustraties en logo’s toe en werk af met een symbooltje zoals een hartje. Fotocadeaus van je huwelijk zijn altijd een schot in de roos!