{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Kantoor

4 Producten

 € 9,75

 € 9,75

 € 9,75

 € 9,75De persoonlijkste sleutelhangers en muismatten huwelijk zonder foto

 

Hebben jullie trouwplannen of zijn jullie dit jaar getrouwd? Zijn jullie nog op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor de getuigen en de ouders? Geef originele sleutelhangers en muismatten cadeau en personaliseer het! 

 

Wil je hen nog vragen om deze rol te vervolledigen of ben je op zoek naar een leuke herinnering aan de mooie dag? Het kan zeker en vast beide! 

 

Een leuk huwelijkscadeau geven om hen te bedanken, voor wat ze voor jullie deden is tof. Tenslotte hebben ze deze mooiste dag van jullie leven helpen bouwen, om nooit te vergeten. Zij verdienen zeker een mooi cadeau. 

 

Gepersonaliseerd cadeau huwelijk zonder foto van het bruidspaar

Het leuke cadeau voor jullie ouders en getuigen kun je helemaal persoonlijk maken. Je wil niet zomaar een cadeau geven natuurlijk. Het is iets persoonlijks van de bruid en de bruidegom, zelfgemaakt. 

 

Om deze grote dag te herinneren, maak je iets in de online editor. Je gepersonaliseerde cadeaus hoeven niet per se foto’s van deze speciale dag te bevatten. Je kan een leuke foto bewaren om in een kadertje te geven, dat maakt het wat eenvoudiger.

 

Je kan gaan voor de volgende presentjes, even op een rijtje gezet: een sneeuwbol, sleutelhanger, lunchbox, muismat, keukenschort, glitterframe of een origineel zeeppompje. Met deze cadeaus hebben ze een leuke herinnering en kunnen ze vaak naar kijken. 

 

Als je hen vraagt met deze geschenken, zeggen ze zeker ja! Succes ongetwijfeld gegarandeerd! Uniek om te schenken, aan mensen die jullie nauw bij het hart liggen.