Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Tadaa… ! 55 jaar ervaring in drukwerk ‘for Happy Moments’

Tadaa …! Met deze vrolijke kreet werd de Tadaaz webshop geopend. Sinds 2013 is Tadaaz één van de belangrijkste online aanbieders van drukwerk voor jouw Happy Moments.  Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met 55 jaar ervaring!

The story

Tadaaz is het online merk van Buromac, dé referentie in uitnodigingen en aankondigingen in Nederland! Buromac is al sinds 1961 actief in de grafische sector. Wat startte als een B2B groothandel die levert aan drukkerijen, kreeg met de komst van Tadaaz ook een nieuwe online B2C dimensie. Vanuit het gemak van je eigen huis op zoek gaan naar dat perfecte geboortekaartje om de komst van je kindje aan te kondigen. Of naar die prachtige uitnodiging die al je gasten reikhalzend naar jullie bruiloft zal doen uitkijken… Dat is waar Tadaaz sterk in is.

Kwaliteitsdrukwerk voor al je Happy Moments maken, dat zit in ons DNA. Al meer dan 55 jaar houden wij de vinger aan de pols om de trends van het moment om te zetten in de mooiste kaarten.

Tadaaz is geen grote multinational, maar een bedrijf met ambitie om groot te worden in Europa. Voeling met de markt is dan ook onze sterkste troef! Nu hebben we al  vestigingen in Nederland, Frankrijk en België en zijn we ook actief op de Luxemburgse markt. Maar daar zal het niet bij blijven…

Top ontwerpen

Waar het om draait is wat jullie willen als koppel dat gaat trouwen, als jarige die een feestje plant, als ouders die een kindje verwachten, als getrouwd koppel dat een jubileum wil vieren… Welk ontwerp zoek jij ? Die vraag houdt ons ontwerpteam elke dag bezig. Het is hun motivatie om steeds nieuwe, originele en prachtig afgewerkte kaarten en accessoires te maken.

Met oog voor detail geproduceerd

Bij elke stap in het productieproces die jouw bestelling doorloopt, gaan we na of alles er perfect uitziet. Een tekst een millimeter te veel naar links of  rechts kan namelijk een wereld van verschil maken! Om kaartjes af te werken met folie werken we met traditionele Heidelberg machines: échte oude beestjes! Een ambachtelijk en zeer uniek proces die jouw kaartjes net dat tikkeltje extra geven.

Met liefde verpakt

Het voorbereiden van elke bestelling gebeurt niet alleen vliegensvlug, maar ook uiterst nauwkeurig. Jouw bestelling (met alles erop en eraan) zo snel mogelijk leveren is een dagelijkse missie. Kwaliteit nakijken, eventueel lintjes of enveloppen verpakken en uiteraard een leuk kaartje toevoegen om jou te feliciteren met je ‘Happy Moment’.  Zodra je bestelling klaar is, wordt deze verpakt in een handige Tadaaz-groene doos en staat die meteen klaar voor verzending. Jij geniet wellicht de volgende werkdag al van jouw bestelling!

Klantendienst tot uw dienst

Na al die jaren ervaring begrijpt ons team klantenservice perfect wat jij wil! Lastige vragen? Die kennen wij  niet! Ons team heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. Een snel en efficiënt antwoord op elke vraag, daar mag je op rekenen bij Tadaaz. Het is niet voor niets dat de klantenservice vaak als ‘uitmuntend’ wordt omschreven in reviews.

De toekomst

Tadaaz behoort nu al tot de grote e-commerce spelers op het gebied van gelegenheidsdrukwerk in Nederland. Maar de weg is nog niet ten einde. Nieuwe projecten, nieuwe producten, die ontdek je binnenkort op onze website! Soon more to come…