Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Retro/Vintage

Houd jij van stijlvol met een knipoog naar het verleden? Dan ben je ongetwijfeld gecharmeerd van ons assortiment geboortekaartjes in het thema retro/vintage. Deze babykaarten zijn namelijk geïnspireerd op vervlogen tijden van weleer. 

Ouderwets? Helemaal niet! Het zijn eigentijdse geboortekaarten die door de gebruikte kleuren en de nostalgische ontwerpen aan ‘toen’ doen denken. Dus waan jij jezelf graag in de Sixties, wat natuurlijk weer helemaal in is, neem dan snel een kijkje bij deze geboortekaarten voor zowel jongen als meisje. 

Blijft het een verrassing of het een zoon of dochter wordt? Dan zijn er genoeg babykaarten die zo neutraal zijn zodat het voor beide gebruikt kan worden. Bovendien zijn veel kaartjes in jongens- èn meidenkleuren beschikbaar. 

Nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en ontdek de prachtige collectie retro/vintage geboortekaarten. 

Kies je favoriete kaart, maak deze helemaal naar wens op en bestel een modelkaart van jouw persoonlijke ontwerp. Uiteraard hebben we ook in dit thema aan passende extra’s zoals sluitzegels, adresstickers, borrelkaartjes en kraambedankjes gedacht. Laat je verrassen door ons ruime assortiment! Maar geniet vooral van de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen.