Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Tweelingkaarten

Double the giggles and double the grins, double the  trouble if you’re blessed with twins!

Gefeliciteerd! Je bent zwanger van een tweeling! Dat betekent twee keer zoveel luiers, twee keer zoveel voeding, twee keer zoveel rompertjes,  twee wiegjes en twee wippertjes maar ook twee keer zoveel genieten van het eerste glimlachje bijvoorbeeld. Een tweeling is heel bijzonder en dat vraagt om een dito geboortekaartje! We hebben een erg leuk aanbod babykaartjes om de geboorte van jullie tweeling op een originele manier aan te kondigen. 

Ook voor jullie tweeling hebben we geboortekaartjes in bijzondere vormen, hip&trendy kaarten, retro/vintage kaarten en fotokaarten beschikbaar. Er zijn babykaarten voor een meisjestweeling, een  jongenstweeling of zowel boy als girl! De vlaggenlijnen zijn superleuk omdat elk kindje zo zijn of haar eigen vlaggetje heeft en daarmee toch een ‘eigen‘ kaartje. En net als in het echte leven zijn ze met elkaar verbonden…

Wil je liever een fotokaart gebruiken om je tweeling te showen aan de wereld? Geen probleem, één mooie foto waar beide kindjes op staan en jouw tweeling geboortekaartje is een feit. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer het perfecte kaartje voor jouw kindjes. Bestel hiervan één of twee modelkaarten en maak je definitieve keuze. Zodra je tweeling op de wereld is ga je terug naar je account en pas je het kaartje aan met de laatste gegevens. Geef je een babyborrel of kraamfeest? Bestel dan ook leuke borrelkaartjes om met je kaartjes mee te sturen.  Maak van de verzending van je geboortekaart een heus cadeautje door er mooie adresetiketten en/of sluitzegels op te plakken. Succes verzekerd!