Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Uitnodigingen feest

Elke dag een feestje

Er is altijd wel een reden om feest te vieren! Misschien ben je jarig, ga je verhuizen of heb je een jubileum te vieren. Of misschien heb je gewoon zin in een feestje, zomaar, omdat het kan. Je zit ongetwijfeld vol goede ideeën en inspiratie, je droomt ook al even over deze speciale dag. Ga je voor een speciaal thema met dresscode? Huur je iemand in om de muziek te regelen of gebruik je een playlist? De uitnodiging ontwerpen is in ieder geval iets wat je binnenkort van je to-do lijstje kunt schrappen. 

Liever samen

Het liefst vier je deze speciale gelegenheid met je vrienden en familie. Vergeet ze daarom niet uit te nodigen met een persoonlijke uitnodiging! Of je nu op zoek bent naar een uitnodiging voor je verjaardag of verhuiskaart, bij Tadaaz is ongetwijfeld iets te vinden dat bij al je ideeën past.

Onze thema’s in feest uitnodigingen

Een uitnodiging moet natuurlijk bij de gelegenheid passen. Stel daarom eerst de vraag of je op zoek bent naar een uitnodiging voor een kinderfeestje, verjaardag, jubileum of een leuke verhuiskaart. Zorg voor een mooi geheel met passende decoratie, stickers, bedankjes en bedankkaartjes.

De vorige verjaardag van je kleintje lijkt nog maar net voorbij of de volgende verjaardag dient zich alweer aan. Hier zit ongetwijfeld een uitnodiging tussen die bij je zoon of dochter past.

Droomhuis? Check! Laat vrienden en familie met deze originele verhuiskaartjes weten dat je een nieuw stulpje gevonden hebt. Laat je letterlijk en figuurlijk inpakken.

Bij deze bijzondere dag hoort een bijzondere uitnodiging. Nodig je vrienden en familie op een stijlvolle manier uit. Personaliseer de uitnodigingen en maak ze 100% uniek.

Kies de perfecte uitnodiging om jouw jubileum te vieren. Of je nu 12,5 of 25 jaar getrouwd bent, 30 of 40 lentes viert,... Je vindt de perfecte uitnodiging ongetwijfeld bij Tadaaz.

 

Staat jouw soort feestje niet tussen de mogelijkheden? Geen zorgen, deze kaartjes zijn volledig in tekst aanpasbaar. Verander de tekst naar iets wat helemaal bij jou en je feestje past.  Begin alvast te spelen met je favoriete ontwerpen in de editor en maak een uitnodiging  die je vrienden en familie met plezier in de brievenbus krijgen. Zo kijken zij net zo naar het feestje uit als jijzelf.

Dit kaartje zet de toon voor de rest van je feest, daarom moet hij helemaal perfect zijn. Maar je weet het niet helemaal zeker? Door het bestellen van een modelkaartje laat jij niets aan het lot over. Laat je ongeduldige feestgasten niet veel langer wachten en bestel je uitnodiging. Zo kunnen de gasten de datum al vastleggen in hun agenda. Vergeet niet om bijpassende enveloppen te bestellen in een leuk kleurtje, zo vormen je kaartjes een mooi geheel.

Wij bij Tadaaz zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij je graag van dienst bij vragen of verzoekjes om jouw kaart tot in de puntjes te verzorgen.

Heb jij een héél bijzonder feestje waarvoor passende uitnodigingen bijna onvindbaar zijn? Ook hiervoor heeft Tadaaz de oplossing. Wij bieden namelijk een collectie eigen ontwerp kaarten aan. Neem snel een kijkje voor originele kaartformaten in mat papier of glanzend papier voor een glossy look! Kom alles te weten over dit leuke assortiment kaarten voor jouw eigen ontwerp!