Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
0115 - 61 45 44

Klantenservice
ma-do: 8.30-17u / vr: 8.30-15u 

Tip: Ordernummer bij?

Very chic Wedding

Chique en klassiek worden vaak in één adem genoemd. Bij alle trouwfeesten wordt aan de kleinste details gedacht, maar bij een Very Chic Wedding gaat dit nog net een stapje verder. De hele dag door bestaat dan ook uit momenten die waardevol en emotioneel zijn, momenten die je voor altijd zult koesteren. Een dag als deze verdient het om helemaal in jouw eigen stijl gevierd te worden... Dus houden jullie van chique of klassiek? Ga dan voor een Very Chic Wedding en geniet de hele dag met volle teugen!

Jullie willen jullie grote dag graag helemaal chique vieren? Dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres voor een bijpassende mooie, chique trouwkaart met een klassieke uitstraling. Ons assortiment zal je verwonderen! We hebben chique trouwkaarten met de mooiste elementen erin verwerkt. Denk hierbij aan marmer, blinkend goud, mooie linten, pareltjes en diamantjes. Wij zijn er heel erg trots op! 

Kies een uniek design uit ons aanbod chique trouwkaarten. Kies je favoriete design en bestel in 1-2-3 twee gepersonaliseerde modelkaarten van je absolute topfavorieten.  Kies bovendien ook in dit thema receptiekaarten, tafeldecoratie, trouwbedankjes en sluitzegels voor een compleet geheel. Succes verzekerd!