Kerstkaarten voor het goede doel: steun KiKa

Elk jaar kan je het goede doel KiKa steunen door kerstkaarten te kopen bij Tadaaz. Goede doelen zetten namelijk iedere dag hun beste beentje voor in de hulpverlening, maar zijn afhankelijk van vrijwilligers en sponsoring. Graag zetten we daarom vandaag Kinderenkankervrij (KiKa) in de kijker, want zij verdienen een financieel duwtje in de rug.

De start van KiKa

Het Kinderkankerfonds zet zich al sinds 2002 in om het lot van kinderen met kanker te verbeteren. Dankzij kennis en gegevens uit afgeronde onderzoeken, zijn de specialisten ervan overtuigd dat er nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen worden ontwikkelt om kinderkanker vaker te genezen en ‘zachter’ te behandelen. Daarvoor is het dus een absolute must om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. 

 

Verschillende acties

Zoals alle goede doelen, zet KiKa en dan vooral hun vele vrijwilligers en sympathisanten, voortdurend acties op om geld in te zamelen.Sponsoring speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom worden er jaarlijks meer dan 4.000 acties voor KiKa georganiseerd door het hele land. Bijvoorbeeld door scholen, instellingen, bedrijven en particulieren. Deze inkomsten zijn voor KiKa en de onderzoeken naar kinderkanker heel erg belangrijk. 

Steun KiKa met je kerstkaart

Kortom wij als Tadaaz willen jullie ook de mogelijkheid geven om KiKa te steunen. Dat kan door simpelweg je kerstkaarten bij ons te kopen. Niet twijfelen, gewoon doen!

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *