Vier je 60ste verjaardag in stijl: tips voor een memorabele dag.

Je 60ste verjaardag kun je niet zomaar onopgemerkt laten voorbijgaan. Het is een mijlpaal in je leven, die bovendien heel wat mooie perspectieven biedt: een welverdiend pensioen, de eerste kleinkinderen, die verre reis waar je altijd van droomde, … Reden te meer om deze verjaardag goed te vieren. Droom je van een fantastisch feest? Of hou je het liever intiem? Wij zetten enkele leuke mogelijkheden voor je op een rijtje.

60ste verjaardag tips

Zet je 60ste verjaardag groots in.

Laten we meteen groots van wal steken. Je wordt niet elke dag 60, dus een knalfeest is zeker niet overdreven. Familie, vrienden, buren, … niemand mag ontbreken. Maar hoe organiseer je zoiets zónder kopzorgen? Enkele suggesties:

  • Locatie is alles: Investeer in een mooie zaal met voldoende capaciteit. Voorzie de nodige zitmogelijkheden en denk ook aan dansruimte voor de jonge garde. Hoe gezelliger en comfortabeler het decor, hoe beter de sfeer.
  • Schakel hulp in: Je 60ste verjaardag is in de eerste plaats een dag waarop je moet genieten. Hou je daarom niet te veel bezig met de organisatorische rompslomp, maar doe een beroep op vrienden en familie. En op een groots feest kun je maar beter ook enkele professionals inschakelen: met een goeie traiteur en een ervaren dj kan je avond niet meer stuk.
  • Ga voor een feestelijke uitnodiging: Een geslaagd feest staat of valt met de opkomst. Stuur je uitnodiging op tijd en geef ze een feestelijke touch. Op die manier is de toon meteen gezet en kijken je gasten reikhalzend uit naar de grote dag. Denk maar aan een originele uitnodiging verjaardag of een uitnodiging jubileum.

Of hou het intiem.

Niet iedereen houdt van drukte of staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Geen nood, er zijn nog heel wat andere manieren om je 60ste verjaardag in stijl te vieren. Denk maar aan een romantische etentje met je partner, een luchtballondoop of weekendje Ardennen. Mag het ietsje meer zijn? Dan ben je wellicht wel te vinden voor een weekje wijnproeven in Bordeaux of in de champagnestreek. Vergeet ook hier niet iedereen op tijd uit te nodigen. Met een chique uitnodiging met goudfolie is de toon meteen gezet.

Luxe uitnodiging met goudfolie en verfstrepen
Unieke uitnodiging verjaardag met bloemen en goudfolie
Drieluik uitnodging 60 jaar
Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *