De hipste kalenders ontdek je hier!

Kalenders voor 2024 zijn onmisbaar in ons drukke, dagelijkse leven. Data bijhouden, geplande activiteiten neerpennen of belangrijke verjaardagen die we niet mogen vergeten. Voor heel wat zaken hebben we deze nodig!

Ook onder de kerstboom is een kalender met foto’s een populair geschenk. Er bestaan heel wat soorten kalenders… welke kalender past nu bij jou? Wij helpen je graag bij het kiezen en maken van kalenders voor 2024! Zo zorg jij misschien wel voor het meest onvergetelijke moment deze kerst.

 

Kalenders 2024: Niks meer vergeten met de handige jaarkalenders of bureaukalenders

Het onthouden van verjaardagen is één ding… maar dan is er ook nog die drukke planning! Een jaarkalender is daarvoor de perfecte oplossing.

Een jaarkalender bestaat in tal van uitvoeringen. Zo heb je de wel bekende muurkalender die je kan ophangen! Maar de vorm van een bureaukalender is ook ontzettend leuk! Het is een staande versie die je op je kantoor of de kast kan zetten om zo elke dag van die leuke foto’s te genieten!

Als cadeau ook super origineel en vooral heel erg handig voor de persoon die dit krijgt. Draai de kalender elke maand om en je kan meteen starten met plannen! Via de editor kan je de leukste foto’s toevoegen.

Je kan ervoor kiezen om per maand toepasselijke foto’s toe te voegen. Bijvoorbeeld een foto van je zoon/dochter in de maand van zijn/haar verjaardag. Of een herinnering van het jaar ervoor in diezelfde maand?

Sfeerbeelden die de maand typeren zijn ook altijd een leuke optie. Denk aan sneeuw in januari, bloemen in de lente en een palmboom in de zomer? Zo waan je je altijd in de juiste sfeer!

Bureaukalender met foto's op houten voet
Liggende jaarkalender met jullie eigen foto's
Hippe acryl jaarkalender met fotocollage
Jaarkalender met eigen foto's A4
Jaarkalender met fotocollage
Kleurrijke bureaukalender met foto's

Een verjaardagskalender om van te dromen

Een verjaardag vergeten van iemand die ons heel dierbaar is, dat willen we liever niet. Om dit gênante moment te voorkomen kan je kiezen voor een mooie verjaardagskalender. Hang hem op in je woonkamer, keuken of in het toilet en vergeet nooit meer de verjaardagen van vrienden en familie.

Bij Tadaaz kan je deze leuke verjaardagskalender helemaal zelf personaliseren met de leukste foto’s. Dat maakt er ook het perfecte kerstcadeau van. Verras (schoon)ouders met dit mooie geschenk waar ze jarenlang van kunnen genieten!

Duid een bepaalde datum aan waarop je beste vriend of vriendin jarig is. Je kan dan leuke activiteiten plannen rond deze dag. Een uitstap, een lekker etentje om de verjaardag van een vriend(in) te vieren… een dag om nooit meer te vergeten!

Voeg je eigen foto’s toe via de editor en zo geef je iemand een onvergetelijk cadeau! Zelf een hippe foto verjaardagskalender maken is trouwens heel leuk om te doen.

Wist je dat je in de editor ook al de verjaardagen zelf kan invullen? Zo kan jij voor de persoon zeker al neerpennen welke verjaardagen hij/zij niet mag vergeten. Vergeet zeker je eigen verjaardag niet ;)!

Verjaardagskalender met foto's op houten blokje
Vierkante jaarkalender met eigen foto's
Originele verjaardagskalender met goudfolie

Uitpakken met originele kalenders voor 2024: tips voor je foto’s

Plan je een speciale fotoshoot om de 12 maanden te kunnen vullen? Hier zijn alvast grappige en mooie ideeën om jouw kalender tot in de puntjes af te werken.

Verslag van een wereldreis

Heb je een grote reis gemaakt en wil je je mooiste momenten delen met belangrijke mensen in je leven? Verwerk je mooiste foto’s in een kalender! Zo genieten zij mee van de avonturen die jij beleefd hebt… Ook hier kan je kiezen voor matching maanden. Een foto van vorig jaar in januari, gebruiken voor de maand januari…

Tekeningen van de kinderen

Heb je echte kunstenaars in huis? Vereeuwig hun mooie kunstwerken op je kalender. Zo heb je elke maand een andere tekening of schilderij dat alle aandacht krijgt. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je interieur en zullen je kinderen (en jij ook) apetrots zijn op hun werk!

De mooiste quotes

Er bestaan heel wat prachtige quotes die vaak toepasselijk zijn op ons leven. Elke maand een quote verwerken op je kalender is een leuk idee! Inspiratie nodig?

  • Carpe Diem
  • If the plan doesn’t work, change the plan. But never the goal!
  • Enjoy the little things
  • Happy mind, happy life
  • Do what makes your soul shine
  • Oh happy day!
  • Better to say ‘oops’ than ‘what if’

kalenders 2022

kalenders voor 2022

Een beestige kalender

Huisdieren in huis? Geef hen een prachtig plaatsje op jullie kalender. Organiseer een grappige fotoshoot waarbij je heel wat leuke foto’s van je kat, hond, vis, papegaai… verzamelt. Je beestige kalender zal heel wat bekijks hebben!

Een keuken kalender

Weet je op voorhand al dat de kalender in de keuken terecht zal komen? Dan kan je kiezen voor toepasselijke beelden die perfect passen in de keuken. Van quotes over eten tot de mooiste foto’s. Smakelijk!

kalenders voor 2022

kalenders voor 2022

Kalenders 2024

Het nieuwe jaar komt eraan. Moet je voor Secret Santa een cadeau geven aan die ene oom die je niet zo vaak ziet? Of geef je net aan je liefste peettante? Personaliseer voor hen een leuke kalender voor 2024 en ze zullen het hele jaar door genieten van jouw kerstcadeau!

Ook voor oma of opa en (schoon)ouders is dit het ideale cadeau. Een kalender vol foto’s van mooie momenten met de (klein)kinderen… prachtig! En als kers op de taart kan je ervoor kiezen om je kerstfoto’s ook te verwerken in de kalender. Zo zorg je voor een passend totaalplaatje.

De kalender zal ongetwijfeld een heel mooi plekje krijgen bij de mensen thuis. In de woonkamer, in de keuken of op de bureau? Een plaats waar ze de mooie kalender voortdurend kunnen bewonderen. Beleef jullie Happy Moments elke dag opnieuw met een gepersonaliseerde kalender met foto’s!

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *