Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

De allermooiste gepersonaliseerde kalenders

De leukste kalender maak je toch gewoon zelf?

Terugkijken op de mooiste momenten met je eigen gepersonaliseerde kalender!

Ontdek meteen het aanbod jaar -en bureaukalenders.

logo

 € 16,53

Nieuw
logo

 € 24,20

Nieuw
logo

 € 23,10

Nieuw
logo

 € 24,20

Nieuw
logo

 € 24,20

Nieuw


De mooiste kalender 2023 maak je zelf

Personaliseer je kalender met eigen foto’s

Een kalender is héél erg handig. We gebruiken deze om de data bij te houden, geplande activiteiten neer te pennen of verjaardagen op te schrijven die we zeker niet mogen vergeten. Er bestaan heel wat soorten kalenders… welke heeft jouw voorkeur?

 

Verjaardagskalender

De naam spreekt voor zich! Op een verjaardagskalender noteer je alle verjaardagen van belangrijke mensen om je heen… Vrienden en familie, die mogen we zeker niet vergeten! 

Is je beste vriend of vriendin bijna jarig? Of misschien wel je mete- of petekindje? Dit zijn verjaardagen waar je misschien wel een bijzondere activiteit voor voorziet? Een lekker etentje, leuke uitstap samen naar je favoriete stad, een sleepover… 

Er zijn heel wat leuke mogelijkheden. Ook deze zaken kan je op je kalender neerpennen op een bepaalde datum… Je vergeet nooit meer een verjaardag!

Plan je een verjaardagsfeestje voor het feestvarken? Je zoekt misschien wel een leuk cadeau? De mooie verjaardagskalender op zich is ook al een prachtig geschenk. 

Voeg je favoriete foto’s toe via de editor en zo geef je iemand een onvergetelijk geschenk! Een foto verjaardagskalender zelf maken is trouwens super leuk! Laat je inspireren door al onze ontwerpen of misschien heb je zelf een leuk design voor de mooiste verjaardagskalender te maken. 

Ben je nu op zoek naar een kalender voor jezelf of als verrassing voor iemand? Bij Tadaaz kan je helemaal zelf een eigen kalender maken online. Super leuk! 

Een gepersonaliseerde kalender is het ideale cadeau om te geven. Kies er daarom voor om een eigen kalender te ontwerpen. Iedereen heeft tegenwoordig een verjaardagskalender in zijn huis hangen en wat is er nu leuker om een gepersonaliseerde verjaardagskalender met foto te geven, dat zorgt pas voor een persoonlijke touch. 

 

Jaarkalender

Origineel en super handig… dat zijn twee belangrijke kenmerken van een originele jaarkalender. Elke maand draai je de kalender op de juiste maand, dan krijg je meteen een overzicht van alle dagen en weken en kan je starten met het plannen van de maand! 

Via onze editor kun je ook zelf een eigen fotokalender maken online. Voeg de leukste foto toe aan elke maand. Kies voor een toepasselijke foto… Misschien wel iemand die die maand jarig is? Of een mooi moment van afgelopen jaar in diezelfde maand? 

Je kan ook gaan voor een sfeerbeeld dat die maand helemaal typeert. Rendieren in januari, bloemen in april en een strand in de zomermaanden… 

 

Familieplanner voor het hele gezin

Is de planning bij jullie thuis soms ook wat zoeken? Dankzij een handige familieplanner hebben jullie alles onder controle thuis! Plan het eten, de hobby's van de kinderen, hobby's van mama en papa en zoveel meer in een handige familieplanner. Personaliseer hem helemaal zelf met de leukste foto's en tekst.

 

Gepersonaliseerde kalender 2023 

Het nieuwe jaar komt eraan! Al onze kalenders kun je personaliseren met jouw eigen foto’s en tekst, dus maak er iets origineels van. Personaliseer een kalender 2022 als kerstcadeau… Een kalender vol foto’s van de (klein)kinderen om aan opa, oma, (schoon)ouders te geven… Ze zullen héél gelukkig zijn. 

Met een kalender voor 2022 kun je alvast met een goede start aan het nieuwe jaar begin. Jij zal alvast helemaal voorbereid zijn voor het nieuwe jaar met jouw gepersonaliseerde kalender. 

Iedereen zal onder de indruk van hoeveel werk jij in die mooie kalender voor het nieuwe jaar hebt gestoken. Ben je super creatief? Upload je eigen design via onze editor en maak er iets speciaals van. 

Tip: verwerk de foto's van je kerstkaarten in de kalender voor een leuk totaalplaatje. Ga op zoek naar de mooiste foto’s om ze dan toe te voegen aan je gepersonaliseerde kalender. 

De kalender krijgt vast en zeker een bijzonder plekje in huis… In de keuken of in de woonkamer, een plekje waar ze de kalender de hele tijd kunnen bewonderen. Want wie wil nu niet graag mooie foto’s in het interieur van de (klein)kinderen? Zo kan iedereen elke dag opnieuw genieten van een prachtig moment met deze kalenders. Met deze prachtige kalenders creëer je ongetwijfeld een Happy Moment! 

 

Een gepersonaliseerde adventskalender

Is kerst ook één van je favoriete feestdagen en kan je ook niet wachten tot wanneer het terug kerst is? Dan hebben wij voor jou een super leuke adventskalender gevuld met de lekkerste chocolade van top chocolatier Dumon, dat maakt het aftellen naar 25 december alleen nog maar leuker. 

Of misschien wil je wel iemand verrassen met zo’n adventskalender? Dan kan je zelf een adventskalender maken met leuke kerstfoto’s en een tof kersttekstje. Start je nu vanaf een bestaand ontwerp via onze website of ben je super creatief en heb je zelf iets ontworpen? Alles is mogelijk!  Personaliseer je adventskalender met je lievelingskleuren of ga je toch liever voor de kerstkleuren en werk het af met de tofste foto’s. 

En geeft toe wie is er nu geen fan van chocolade? Iedereen toch! Verras vrienden en familie met dit leuke en lekkere cadeau voor de feestdagen!