Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Bureaukalender maken en online bestellen.

Droom je al altijd van een originele bureaukalender met foto’s om op je kantoor te zetten? Ga dan voor een gepersonaliseerde bureaukalender met de mooiste foto’s van je gezin. Je zal ongetwijfeld het hele jaar door blij zijn met die prachtige bureaukalender op je kantoor.

 

Bureaukalender met foto’s maken.

Een kalender maken op onze website was nog nooit zo eenvoudig met onze online editor. Personaliseer je eigen kalender met je favoriete foto’s van het gezin! Onze bureaukalenders kan je één voor één personaliseren met eigen foto’s en tekst. Zo maak je van elke maand wat speciaals! 


Markeer belangrijke data zoals verjaardagen van je dierbaren per maand. Zo heb je steeds prachtige foto’s op je kantoor en vergeet je geen enkele belangrijke gebeurtenis! Handig toch?

 

Verschillende soorten gepersonaliseerde kalenders.

Naast die leuke bureaukalenders kan je ook kiezen voor een prachtige jaarkalender met goudfolie, een adventskalender gevuld met heerlijke chocolade of een originele verjaardagskalender. Niet alleen zijn ze fantastisch om voor jezelf te maken, het is ook het perfecte kerstcadeau! Geef dat cadeautje samen met je originele kerstkaarten aan die bijzondere persoon onder de kerstboom. Succes verzekerd! Ook onze familieplanner is een echte must have!

 

Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze zullen je met veel plezier verder helpen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.