Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

100% Happy of een herdruk.

Samen gaan we voor het mooiste resultaat.

Zo zorg je voor een perfecte bestelling.

Met deze stappen komt het helemaal goed:
Bestel ruim op tijd en neem ook de tijd om je ontwerp te maken. Bestel vooraf een proefdruk zodat je eventueel nog kleine correcties kunt doen. Advies nodig? Vraag hulp aan onze enthousiaste collega’s of lees onze veelgestelde vragen. Gebruik je foto’s? Luister naar het waarschuwingstekentje in de editor en onze wijze raad. Lees de productomschrijving. Daar informeren we je al over eventuele lichte afwijkingen die kunnen voorkomen in vergelijking met de productfoto’s. Check de preview van je ontwerp in je winkelmandje voor je bestelt.

 

Dit doen wij.

Jij checkte de teksten en foto’s al, wij controleren nu de kwaliteit en afwerking tijdens het klaarmaken van jouw bestelling. Daarna sturen we je pakket vliegensvlug naar je toe!

 

100% happy of een herdruk.

Toch niet helemaal blij met de kwaliteit van je bestelling? Misschien een spellingsfoutje gemaakt?

Contacteer ons zodat we samen een oplossing kunnen zoeken. Een ordernummer en enkele foto’s zijn handig om jou snel verder te kunnen helpen. Een herdruk nodig om jou 100% happy te maken? Dan doen we dat met plezier en dit helemaal kosteloos.

 

Heeft de bezorgdienst vertraging en is je pakketje lang onderweg?   

Volg de track & trace code of neem contact op met de bezorgdienst. Is je pakketje meer dan een week te laat en ben je bang dat de bestelling voor jou te laat zal aankomen? Contacteer ons zodat we kunnen bekijken hoe we je verder kunnen helpen.  

 

Dat je helemaal gelukkig bent met je bestelling, dat is voor ons het allerbelangrijkste. 100% happy, daar gaan we samen voor.