Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

A big thank you.

Bedank vrienden en familie met de mooiste bedankkaartjes en bedankjes. Ontdek onze mooie collectie communiekaartjes

Alles voor jouw communiefeest.

Bedankkaartjes

Bedankjes

Stickers

Uitnodigingen meisje

Uitnodigingen jongen

Communie versiering

Communie cadeaus

Enveloppen

Schrijf mee aan mijn verhaal.

Op zoek naar een origineel communie bedankje? Deze potloden met de naam van het feestbeest erop gelaserd zijn perfect! Het is een uniek bedankje dat de genodigden nog heel vaak laat terug denken aan deze leuke dag. 

Personaliseer met de naam van het feestbeest en een symbooltje om het helemaal uniek te maken. 

Nieuw.

ø 3,70 cm

Transparante naamsticker met exotische bloemen (3,7cm)

ø 3,70 cm

0,27

Alles voor de communie van je zoon of dochter.

Eerste Communie.

De Eerste Heilige Communie: een grote mijlpaal voor je zoon of dochter! Naast het doopsel en het vormsel is dit een groot moment voor een kind als hij of zij deel uitmaakt van de katholieke kerk. Natuurlijk zijn de voorbereidingen op de eerste communie in volle gang. Mooie communiekleding uitzoeken, een leuke feestlocatie zoeken en natuurlijk de mooiste communie uitnodiging maken. Wat is er leuker dan deze communiekaart samen met jouw communicantje te maken. Dit bijzondere feest wordt gevierd met familie en vrienden en natuurlijk de klasgenootjes. Uiteraard wil je iedereen hiervoor uitnodigen met een leuke communiekaart, want niemand mag dit communiefeest missen!

Communiekaartjes maken.

Bij Tadaaz vind je de leukste communie uitnodigingen. Kies samen met je zoon of dochter de mooiste kaart en pas deze eenvoudig aan via de online editor. We hebben stoere communiekaarten, lieve communiekaarten, kleurrijke kaarten of sobere kaarten zoals kraft kaarten. Wil je een communie uitnodiging die helemaal past bij de hobby of sport van je kind? Dat kan natuurlijk ook. Bovendien is het mogelijk om symbooltjes toe te voegen. Dit kunnen religieuze tekens zijn zoals een kruisje of een kelk. Je ziet, bij Tadaaz maak je online jouw unieke communiekaart helemaal zoals jij het wil.

Communiekaarten met eigen foto.

Jouw communicantje is het middelpunt van deze mooie dag. Er is dan ook niks leuker dan een mooie foto van je zoon of dochter gebruiken voor de uitnodiging. Kies voor een communie fotokaart of voeg zelf een fotovlak toe via de editor. Ga aan de slag met de tekst, voeg leuke symbooltjes toe en de communie uitnodiging is al klaar. Wil je zeker weten dat jouw oogappel stralend op de kaart staat? Bestel dan een proefdruk van jouw creatie. Fijn om zeker te weten dat de communiekaart 100% naar wens is voordat je het definitieve aantal bestelt.

Uitnodigingen voor het vormsel.

Na de Eerste Heilige communie volgt het vormsel. Een volgende grote stap die je zoon of dochter zet in het christelijke leven. Ook deze dag wil je vieren met vrienden en familie. Verstuur daarom een mooie uitnodiging voor het vormsel. Ook originele uitnodigingen voor deze mijlpaal bestel je heel eenvoudig via Tadaaz. Zo weet je zeker dat iedereen die je erbij wilt hebben tijd vrijmaakt op deze bijzondere datum.

De grote dag.

Na een periode van voorbereiding is het eindelijk zover! De lente is aangebroken en de communies worden gevierd. Het maakt eigenlijk niet uit of je dit grote feest thuis viert of op locatie. Het belangrijkste is dat jouw communicant de dag van zijn of haar leven heeft. Creëer de juiste sfeer voor een prachtige dag!

Tafeldecoratie en meer.

Natuurlijk wil je behalve de perfecte communie uitnodigingen ook de perfecte communie versiering. Versier deze helemaal in stijl met vrolijke ballonnen, de leukste vlaggenlijnen en matching tafeldecoratie. Voor de kleinste gasten hebben leuke kleurplaten ontworpen die gecombineerd met potloodkokertjes veel tekenplezier zullen opleveren!

Communie bedankjes en communie bedankkaartjes.

Alle gasten verschijnen op hun paasbest om samen te feesten. Er worden ongetwijfeld veel prachtige cadeaus en attenties uitgedeeld. Wat een verwennerij voor jouw zoon of dochter. Deze hele dag staat hij of zij in het middelpunt van de belangstelling. Wat leuk dat de ster van de dag aan het eind van het feest de gasten mag verwennen met een mooi communie bedankje of een bedankkaartje! Bij Tadaaz hebben we hieraan zeker gedacht. Je vindt leuke snoepzakjes in de stijl van je kaarten. Stoffen traktatiezakjes die leuk te combineren zijn met een button. Magneetjes voor de mooiste foto’s en nog veel meer leuke ideeën! Laat je verrassen door ons assortiment communie bedankjes en bedankkaartjes.

De mooiste fotocadeaus voor communie.

Tot slot zijn er - behalve de communicant – nog een aantal mensen die je extra in de watten wilt leggen… Want ook voor de peetoom en -tante of opa en oma is dit een hele bijzondere dag! Verwen hen daarom met een speciaal cadeau dat deze dag onvergetelijk zal maken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke koekjestrommel met foto van hun oogappel. Onze koffiemokken die je kunt personaliseren met tekst of foto’s zijn heel populair en van geweldige kwaliteit! Op de onderzetters voor glazen kun je zelfs meerdere foto’s kwijt. Verras de vip’s van het feest met een mooi fotocadeau dat ze nog jaren zullen koesteren!

Klantenservice.

Je bestelling wordt van productie tot en met verzending met de allergrootste zorg door ons verwerkt. Heb je vragen of opmerkingen bij het ontwerpen van jouw unieke uitnodiging voor eerste communie en vormsel? Aarzel niet en neem contact met ons op! De medewerkers van de klantenservice helpen jou met een glimlach verder!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.