Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Feestelijke versiering voor jouw communiefeest.

Menukaartjes

Placemats

Servetten

Vlaggenlijnen

Welkomstborden

Naamkaartjes

Tafelnummers

Houten decoratie

Taartdecoratie

Droogbloemen

Trendy communieversiering voor een prachtig feest.

Een perfect communiefeest organiseren vraagt redelijk wat voorbereiding. En het is extra leuk om dit helemaal zelf te doen. Kies de perfecte foto en plaats die op de menukaartjes, vlaggenlijn, placemats… Vul je eigen tekst in en maak zo alle decoratie voor je feest zelf online. Tadaaz garandeert prachtige decoratie en een snelle levering van alle decoratie voor jouw feest.

 

100% gepersonaliseerde decoratie.

Bij de keuze van tafelversiering wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en dat alles helemaal in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Heel wat communiekaarten bij Tadaaz bieden dan ook de mogelijkheid om een volledig assortiment in dezelfde stijl te bestellen. Het motiefje van je uitnodiging komt dan niet enkel voor in het aandenken, maar bijvoorbeeld ook in de volledige decoratie van het feest. Een placemat in dezelfde stijl, leuke servetringen met hetzelfde motief, de foto en het motief van het kaartje op de vlaggenlijn die je ophangt in de zaal… Echt alles kan 100% gepersonaliseerd worden op Tadaaz.

Placemats met een plus.

Ontdek op onze placemats het leuke extraatje... Op de achterzijde staat een leuke kleurplaat voor de allerkleinsten. Zo heb je niet alleen een prachtige tafel, maar ook nog eens de perfecte bezigheid voor de kleine feestvierders. Zijn ze klaar met eten? Kleuren maar.

Leuke en persoonlijke taartdecoratie.

Jij hebt oog voor detail. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Zelfs de communietaart. Behalve overheerlijk en om je vingers bij af te likken, moet deze er natuurlijk ook prachtig uitzien. Een leuke houten caketopper is hier letterlijk de kers op te taart. Bovendien kun je deze taartdecoratie ook nog eens personaliseren met de naam van het communicantje. De caketopper is ook prachtig op een verjaardagstaart trouwens.

De leukste communie bedankjes om uit te delen.

Op een extra tafel in de feestzaal maak je uiteraard ook een mooie presentatie van alle communie bedankjes die je aan je gasten mee zal geven aan het eind van het feest. Ook hier kan je opnieuw de stijl van je feest-thema doortrekken door dezelfde motiefjes en kleuren te gebruiken. Maak een assortiment van allerlei bedankjes zoals snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes met een mooie foto,... en verras zo je gasten met een op en top persoonlijk geschenkje

Menukaarten in passende stijl.

Bij Tadaaz zijn we druk bezig geweest om mooie communiekaarten en menukaartjes te maken. Een communie is namelijk een bijzondere gebeurtenis , en daar hoort ook een mooi product bij. Wij hebben dan ook menukaartjes in verschillende stijlen gemaakt. Want iedereen viert zijn/haar communie toch op een eigen manier.

We weten dat de kinderen staan te popelen om hun persoonlijke touch aan hun evenement te brengen. Daarom is ons assortiment vol van kleurrijke, moderne en originele kaartjes. Bij de meeste menukaartjes is het zelfs mogelijk om een foto toe te voegen. Persoonlijker kan niet, toch?

Maak er een totaalpakket van.

Wil je het echt helemaal goed aanpakken, dan ga je voor een totaalpakket. Kies een mooie communiekaart, een stijlvolle envelop, een leuke sluitzegel, een bijpassend menukaartje en als laatste een bedankje erbij en je bent gegarandeerd  van  vele leuke en enthousiaste reacties.  En zeg nou zelf.. zo verras je al je gasten wel 3x. Een keer bij de uitnodiging, een keer aan tafel en als laatste met een leuk bedankje.

En tot slot.. vergeet vooral niet te genieten van deze speciale en bijzondere dag.