Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De leukste vlaggenlijnen voor je communie

Heb jij binnenkort een communiefeest te vieren? Dan is het super om leuke versiering in de lucht te hangen, zoals een vlaggenlijn met naam foto’s. Je feest locatie zal meteen een stralende look krijgen. 

 

Combineer de vlaggenlijn met andere leuke versiering zoals placemats, ballonnen en natuurlijk een lekkere taart. Wist je dat we ook prachtige taartdecoratie aanbieden? Zo is jouw communiefeest gegarandeerd geslaagd! Het zorgt voor een afgewerkt geheel. 

 

Een gepersonaliseerde vlaggenlijn voor een prachtige Eerste Communie

De communicant verdient een mooi feest op deze bijzondere dag. Om hem of haar te verrassen kun je kiezen voor een vlaggenlijn met foto's. Kies je mooiste foto uit en dan kan je een fotoslinger maken. Jouw foto zal mooi stralen op een paar van de vlaggen. En de communicant zal hier zeker van genieten. 

 

Je eigen foto op je vlaggenlijn is fantastisch, maar ook kun je er tekst op laten drukken. Een leuk ideetje is vlaggetjes met naam, zo staat het feestvarken echt in de belangstelling. 

 

Elke vlaggenlijn bevat 5 vlaggetjes en het witte touw erbij is 1,75 meter lang. Bovendien kun je beide kanten bedrukken, zo kan je hem ophangen in het midden van de feest locatie en kan iedereen van beide kanten genieten.