Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Pers en partnerships.

 

Trouwen, de geboorte van een kleintje, een speciale verjaardag, verhuizen naar je eigen stekje…stuk voor stuk momenten die gevierd moeten worden. Bij Tadaaz geloven we dat er nog veel meer momenten het vieren waard zijn. Elk klein gelukje, elke nieuwe stap. Celebrate it. 

Tadaaz helpt je bij het vieren van deze mijlpalen in het leven dankzij kaartjes, cadeaus, decoratie en nog veel meer met een persoonlijke touch. 

 

Ons jong en ambitieus team staat altijd open voor een leuke samenwerking met blogs, influencers, pers en andere partners.  Heb je interesse om iets te schrijven over Tadaaz? Wil je een samenwerking met ons? Super. Stuur ons dan meteen een berichtje met je idee zodat wij jou kunnen contacteren.

 

Plan je een stukje over Tadaaz op je blog of social media? Laat ons dat dan zeker even weten en wij bezorgen je graag beeldmateriaal en extra informatie over de producten die je wil bespreken.

Proud collabs.

Succesvolle samenwerkingen met bedrijven en goede doelen zoals KiKa, KWF, kerstblogger Christmaholic, bruidswinkel Wed2B,... doen ons alleen maar verlangen naar meer.

Ook zin gekregen om met Tadaaz samen te werken?

 

Get in touch.

Mauranne Deschaght, E-marketeer

mauranne@tadaaz.com -  0115 /61 45 44

 

Celebrate it.

Deze influencers kozen vol overtuiging voor Tadaaz bij het vieren van hun special moments. 

@noorhaileymikey

@thehouseofkelly

@mysweetcactus