Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Pers en partnerships

 

Tadaaz is de webshop waar je alles vindt om je Happy Moments zoals trouwen, geboorte, feest, communie en kerst volop te vieren. Tadaaz verrast met kaartjes, fotocadeaus en decoratie en blinkt uit in creativiteit met meer dan 1000 originele ontwerpen. Maak deel uit van de Tadaaz community op Facebook, Instagram en Pinterest en laat geen enkel Happy Moment aan je voorbijgaan.

 

Als jong en ambitieus team staat Tadaaz altijd open voor leuke samenwerkingen met blogs, pers en andere partners. Heb je interesse om iets te schrijven over Tadaaz? Wil je een samenwerking met ons? Super! Stuur ons dan meteen een berichtje met je idee zodat wij jou kunnen contacteren!

 

Plan je een stukje over Tadaaz? Laat ons dat dan zeker even weten en wij bezorgen je graag beeldmateriaal en extra informatie over de producten die je wil bespreken.

logo
logo
logo
logo

Succesvolle samenwerkingen met bedrijven en goede doelen zoals KiKa, MiniMe, #Mombitious, The Perfect Wedding, ... doen ons alleen maar verlangen naar meer. 

Op deze manier delen we onze kennis en laten we zien dat we maatschappelijk betrokken zijn. Zin om met Tadaaz samen te werken?

 

Get in touch!

Mauranne Deschaght, E-marketeer

mauranne@tadaaz.com -  0115 /61 45 44