Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Tadaaz acties.

Welkom bij Tadaaz.

We heten je graag welkom met een speciale welkomstactie! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je allereerste Tadaaz bestelling! Iedereen die voor het eerst inschrijft voor de Tadaaz nieuwsbrief ontvangt deze speciale welkomstkorting, leuk toch? Je kan onderaan op elke pagina van de website inschrijven op onze nieuwsbrief om zo de kortingscode in je mailbox te ontvangen. Waar wacht je nog op?

 

Vertel het dus verder aan vrienden en familie en zo is Tadaaz er telkens bij om alle big things, little things en alles daartussen met jullie te vieren! Iedereen kan genieten van deze actie.

De geboorte van je kindje, jullie huwelijksfeest, het eerste verjaardagsfeestje van jullie zoon of dochter… Wij zijn er om deze speciale gelegenheden tot in de puntjes af te werken! Denk aan een leuke Tadaaz uitnodiging, originele decoratie en de leukste geboorte traktaties met foto’s om je gasten in de watten te leggen.

Tadaaz kortingen en acties.

Welkom bij Tadaaz! Op deze pagina vind je steeds de nieuwste acties en kortingen terug die je kan gebruiken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf steeds als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, acties en kortingen. Volg ook onze blog en social media: Facebook en Instagram voor leuke wedstrijden en give-away acties! Acties kunnen niet gecombineerd worden met andere acties of promoties.

5% korting bij inschrijving nieuwsbrief. Schrijf je onderaan deze pagina in.

Maak kans op een Tadaaz waardebon t.w.v. €50

Gratis proefdruk* trouwen, geboorte en communie.

  • Geldig op het assortiment trouwen, geboorte en communie 

  • Max. 2 gratis proefdrukken per klant 

  • Niet geldig op acryl en hout

  • Gebruik de code PD24BIRNL (geboorte) of PD24WEDNL (trouwen) of PD24COMNL (communie) in je winkelmandje

  • Kan niet gecombineerd worden met andere acties of promocodes

*In geval van gratis proefdruk acties, zijn dit de voorwaarden: 

  • Geldig op het assortiment dat genoemd wordt, enkel indien je hiervoor een actiecode hebt en enkel voor producten waar proefdrukken mogelijk zijn.
  • Acties voor gratis proefdrukken gelden enkel op de eerste twee proefdrukken die je normaal aan een verminderde prijs krijgt. Indien je de afgelopen 30 dagen al 2 proefdrukken bestelde aan verminderde prijs, heb je geen recht op gratis proefdrukken. 
  • Niet geldig op proefdrukken voor acryl kaarten of houten kaarten. 
  • Meer info over hoe je een proefdruk kan bestellen, kan je hier terugvinden.