Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Zakelijke cadeaus

78 Producten
logo
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 2

12,68

logo
zwart notitieboekje met initiaal TA14977-2100003-15 1
zwart notitieboekje met initiaal TA14977-2100003-15 2

16,41

logo
vaasje met droogbloemen en houten label met persoonlijke boodschap TA14921-2200003-15 1

12,68

logo
vaasje met droogbloemen naturel wit en gepersonaliseerd label TA14921-2200006-15 1
vaasje met droogbloemen naturel wit en gepersonaliseerd label TA14921-2200006-15 2

18,07

logo
grote roze apothekersfles met droogbloemen naturel en houten tekstlabel TA14921-2400002-15 1
grote roze apothekersfles met droogbloemen naturel en houten tekstlabel TA14921-2400002-15 2
Limited edition

18,07

logo
droogbloemboeketje met houten decoratie met persoonlijke boodschap TA14811-2200003-15 1

22,06

logo

8,99

logo
Nieuw

28,27

logo

24,42

logo

22,06

logo

28,45

logo

15,77

logo

19,59

logo

29,63

logo

31,10

logo

17,09

logo

24,33

logo

16,41

logo

39,17

logo

35,53

logo
Nieuw

15,39

logo
Nieuw

28,27

logo
Nieuw

28,27

logo

32,25

logo

17,82

logo

30,43

logo

16,41

logo

24,33

logo

20,78

logo
Nieuw

20,30

logo

32,25

logo

23,74

logo

15,14

logo

29,68

logo

11,57


Maak de meest originele relatiegeschenken met logo.

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar iets om je fijne medewerkers mee te verrassen? Of wil je juist jouw dichte zakelijke contacten verwennen? Met een relatiegeschenk laat je weten dat jullie band waardevol is en dat je daar graag een stapje extra voor zet. Geschenken voor je personeel worden altijd goed ontvangen!

Een relatiegeschenk dat past bij je bedrijf. 

Wat voor soort bedrijf is het, en wat voor soort medewerkers of klanten heb je? Door dat na te gaan, weet je vaak al waar je iemand blij mee maakt. Als je op onze website terechtgekomen bent, is de kans groot dat je niet op zoek bent naar goedkope relatiegeschenken, zoals plastic usb-sticks of veel te grote t-shirts. Wij helpen je graag met echte originele relatiegeschenken! 

Jouw logo op gepersonaliseerde geschenken.

Op tadaaz.nl kun je zelf je gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo ontwerpen. Je bekijkt welk ontwerp je wil gebruiken, en voegt daar eenvoudig de tekst toe die je wil zien (dit kan een originele tekst zijn, maar ook de naam van het contact of de medewerker), net als de foto (dit kan een foto van je bedrijf zijn, maar ook bijv. een logo). 

Foto’s met je contacten of collega’s.

Ook leuk: een foto van het team tijdens die actieve teambuilding, of een foto van het afscheid van die andere collega, waar het net wat te gezellig werd… Vaak scoor je daarmee meer punten dan met een relatief saaie quote of slogan. Verplaats je goed in het hoofd van de ontvanger: wat zou hij of zij leuk vinden om te krijgen? 

Maak zelf unieke relatiegeschenken.  

Zodra je ontwerp af is en jij je bestelling plaatst, gaan wij regelen dat dit op de mooiste manier gedrukt en afgewerkt wordt. Binnen een aantal werkdagen ontvang jij het allerleukste cadeau gewoon op kantoor. Nog even inpakken en je geschenk is helemaal ready to give!

Relatiegeschenken bedrukken met logo.

Veel bedrijven zoeken bedrukte relatiegeschenken in aanloop naar grote beurzen. Zoals we net al vermeldden, dan kom je snel uit op de pepermunten blikjes en bedrukte pennen. Dit is niet wat je op onze site zult vinden. Wat je ook wil laten bedrukken: je komt altijd terecht op een origineel en uniek cadeau voor jouw klant of medewerker. 

Originele geschenken personeel voor kerst/eindejaar.

Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om je medewerkers of zakelijke contacten te bedanken. Je krijgt de kans om terug te blikken op het afgelopen jaar en meteen ook vooruit te kijken. Dat met een gepersonaliseerd cadeau doen is natuurlijk veel persoonlijker dan een saaie e-mail! Bovendien zullen sommige medewerkers of klanten het delen op social media: waardoor er een nog positievere vibe ontstaat rondom jouw bedrijf. 

Secretaressedag.

Er zijn nog een aantal momenten per jaar waarop je het verschil kunt maken met gepersonaliseerde relatiegeschenken of een fotocadeau. In april is het bijvoorbeeld Secretaressedag, waarom zou je dan die collega die altijd jouw agenda beheert niet verrassen met een leuk geschenk? Door die medewerker te ontzorgen die altijd voor jou zorgt, kun je echt indruk maken. En die waardering straalt weer uit naar de kwaliteit van zijn of haar werk straks!

Een geboortecadeau voor medewerkers en relaties.

Is er een medewerker die binnenkort in zwangerschapsverlof gaat? Schenk haar een rompertje met het logo van je bedrijf. Ook een badcape of een kinderkoffertje is een leuk geschenk om cadeau te doen aan zwangere collega’s of relaties. Naast een mooi gebaar toon je met een relatiegeschenk ook dat je betrokken bent met hen. 

Originele relatiegeschenken bedrukken.

Met onze originele relatiegeschenken scoor je zeker en vast. Zowel bij medewerkers, klanten als relaties wordt een origineel relatiegeschenk met open armen in ontvangst genomen. Iedereen kent de klassieke cadeaus wel al. Die gaan gewoon op de stapel bij de rest. Een echt origineel geschenk zoals een barbecue schort of een brooddoos, daarmee scoor je pas echt. Bekijk ons aanbod, voeg je logo toe en bestel makkelijk online. 

Relatiegeschenk kerst.

Kerst is het uitgelezen moment om je medewerkers en klanten in de bloemetjes te zetten met een zakelijk kerstgeschenk. Maak een relatiegeschenk met jouw logo via onze handige online editor en verras hen met een prachtig geschenk. Op die manier kan je hen bedanken voor een succesvolle samenwerking en laten blijken dat je hen waardeert. 

Geef naast een relatiegeschenk ook een leuke, zakelijke kerstkaart. Gebruik deze kaart om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar en om je hoop op een even aangename samenwerking uit te drukken.

Meer dan een cadeau. 

Een relatiegeschenk doet veel meer voor je bedrijf dan enkel tonen aan je klanten, medewerkers of relaties dat je hen waardeert. Het zorgt voor klantloyaliteit. Het zorgt voor een gevoel van erkenning en waardering. Het geven van relatiegeschenken stimuleert de loyaliteit en vergroot de kans op een herhaalaankoop of een langdurige samenwerking. 

Daarnaast vergroot je ook je merkbekendheid door het geven van relatiegeschenken. Afhankelijk van welk cadeau je geeft, wordt het cadeau misschien ook thuis gebruikt door je medewerkers. Daar kan het gezien worden door vrienden en familie en zo vergroot je de zichtbaarheid van je merk. Een bedrukte drinkfles of brooddoos gaat bijvoorbeeld al snel mee naar school met de kids. Zo komt jouw merk tot bij de juffen en andere ouders. 

Duurzame relatiegeschenken. 

Op zoek naar een originele manier om je medewerkers, klanten en relaties te verrassen? Ga dan voor een duurzaam geschenk. Onze kwaliteitsvolle geschenken worden met veel zorg gemaakt. We doen steeds ons uiterste best om gecertificeerde producten uit te zoeken met bijvoorbeeld een FSC-label of OEKO-TEX certificering. Dit wordt telkens bij het product vermeld zodat jij zeker bent dat je duurzame materialen aankoopt. 

Bonustip: gelijke monniken, gelijke kappen.

Als je iets voor je medewerkers wil doen, maak je best geen onderscheid. Die ene collega die succesvol een moeilijk project afgerond heeft, een groter cadeau geven: dat is echt not done. Op die manier creëer je juist ongelijkheid en het tegengestelde effect van wat je wilde bereiken. In plaats van meer verbondenheid zorg je juist voor meer afstand. 

Ook zakelijk geen onderscheid maken.

Indien je zakenrelaties elkaar onderling kennen (en geloof ons, er zijn meer connecties te maken dan je denkt), doe je er goed aan om ook een lijn te trekken. Voor iedereen gelijk, dat duurt uiteindelijk het langst en is het meest eerlijk.

 

Wil je een groot aantal kaarten of producten bestellen? Geen probleem!

Stuur jouw aanvraag naar zakelijk@tadaaz.nl en wij bezorgen jou zo snel mogelijk een offerte op maat.

Ben je een zakelijke klant en wil je graag op factuur betalen? 

Stuur ons een mailtje via zakelijk@tadaaz.nl en wij helpen jou graag verder.

Populaire categorieën.