Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Doopcadeaus

201 Producten

Een uniek en origineel doopcadeau 

Heb jij binnenkort een doop of organiseer je zelf de doop van jouw kindje? Dan kan het zijn dat je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau, een bijzonder geschenk met eigen tekst of foto! Bijvoorbeeld voor het kindje dat gedoopt wordt of als je zelf iets organiseert, om de peetouders te bedanken voor hun steun aan je kleintje.

Het perfecte doop cadeau voor het kleintje

Heb jij het geluk om peetoom of -tante te mogen zijn van zo’n kleintje! Wat heerlijk! Veel knuffelen en liefde geven en soms de ouders wat ontlasten: dat is het belangrijkste van jouw taak. Maar natuurlijk, op het moment dat je officieel de taak op je gaat nemen tijdens de doopviering wil je er natuurlijk wel staan met een onvergetelijk cadeau voor je pete- of metekindje. We gebruiken hiervoor graag de memory boxen. Laat ze graveren met naam en een lieve wens voor jouw oogappeltje. Onvergetelijk! 

Een gepersonaliseerd cadeau voor de peetouders

Op onze website laten we de perfecte cadeaus zien om peetoom of -tante te verrassen na afloop van de doop plechtigheid. Uiteindelijk spelen zij een belangrijke rol tijdens de doopviering, ze doen officieel de belofte om jouw kindje te steunen op alle mogelijke manieren. Natuurlijk ben je blij dat ze deze rol op zich willen nemen, niet alleen tijdens de doopmis maar ook alle jaren erna.

Met een cadeau waarop de naam en datum van de doopviering staat, kun je echt een persoonlijk cadeau doen. Wanneer je dit cadeau geeft? Meestal na de mis, als jullie samen lekker getafeld en geklonken hebben op jullie kleine spruit. Dan is de rust ook wedergekeerd en hebben jullie alle tijd om samen het cadeautje te geven.

Cadeau met foto van hun petekind

Weet je niet goed wat je moet geven? Een cadeau met foto doet het altijd goed. Nu je kindje er is mag je natuurlijk pronken met dit bundeltje schattigheid! Hebben jullie nog geen tijd gehad om de mooiste foto’s uit te zoeken? Dan is het natuurlijk geen probleem om in te spelen op de tekst met de naam van je kindje en de datum. Hoe gaan we een cadeautje kiezen? Niet moeilijk. Op onze website vind je allerlei cadeaus die geschikt zijn. Je kunt ze personaliseren: op houten producten wordt de tekst erin gegraveerd, op andere producten wordt de foto gedrukt etc. Zo maak je altijd het meest persoonlijke cadeau voor die fantastische peetouders!

Doop cadeau peettante 

De allerleukste gepersonaliseerde cadeaus voor toffe peettantes: dat zijn bijvoorbeeld de fotohouders met droogbloemen. Droogbloemen zijn momenteel helemaal in, en bovendien iets waar je heel lang plezier van hebt. Ook leuk: geef een fotopaneel met foto van je kindje of een gepersonaliseerd toilettasje. Eigenlijk alles waar jouw kleintje op staat met naam zal een schot in de roos zijn!

Doop cadeau peetoom 

Cadeaus voor de mannen: het is niet altijd eenvoudig. De peter van jouw kindje kun je misschien wel blij maken met een gepersonaliseerd lederen schort, misschien met een houten gegraveerde snijplank erbij? Perfect voor als jullie aanschuiven voor de zomerse bbq. Ook hier doen fotopanelen het goed, meteen een leuk decoratiestuk voor in de woonkamer! 

Op zoek naar een leuk cadeau voor doopsel

Ben jij uitgenodigd voor de doop van een lief kindje? Wat een eer om hierbij aanwezig te zijn. Natuurlijk wil je nu niet met lege handen aankomen. Integendeel, jij wil juist met een mooi en origineel kado voor doop je entree maken. Natuurlijk, er zijn de traditionele kadootjes doop zoals een Kinderbijbel. Maar deze cadeaus zijn meestal weggelegd voor opa en/of oma of de peetouders. 

Bij Tadaaz ontdek jij de allermooiste persoonlijke cadeaus om het doopsel te vieren: een toffe groeimeter met naam, leuke memoryboxen, een geboortetegel of kinderkoffertje! De keuze is reuze!

 

 

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.