Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Getuigen en bruidsmeisjes cadeaus

88 Producten

De leukste cadeaus voor getuigen en bruidsmeisjes

Jullie Ja-woord... Een prachtig moment met de dierbaarste mensen om jullie heen. Hoewel jullie hele trouwdag prachtig is, draait alles uiteindelijk om dit ene unieke moment én het fel begeerde boterbriefje! Bedank de mensen die jullie met raad en daad bij hebben gestaan met een lief geschenk als blijk van jullie waardering.

Gepersonaliseerd cadeautje voor bruidsmeisjes

Je bruidsmeisjes hebben je door dik en dun bij gestaan. Ze zijn je beste vriendinnen, je naaste vertrouwelingen en je partners in crime. Nu je klaar bent om aan je huwelijksleven te beginnen, zullen ze aan je zijde staan op de belangrijkste dag in je leven. Je bruidsmeisje zullen je helpen bij het plannen van elk detail van je droombruiloft en zullen samen met jou feestvieren op je speciale dag. Bedank hen voor hun tijd en eindeloze steun met gepersonaliseerde cadeaus die ze zich nog jaren zullen herinneren.

Gepersonaliseerd cadeautje voor getuigen

Door dik en dun! Je beste vriend(in) heeft altijd aan je zijde gestaan. Zonder twijfel wil je niet alleen dat hij of zij aan je zijde staat als je "ja" zegt, maar je zult hen ook willen bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. Dat kan met een leuk gepersonaliseerd cadeau! Ontdek onze leuke designs en laat je creativitieit de vrije loop.

Gepersonaliseerd cadeautje ceremoniemeester

Jullie ceremoniemeester heeft een belangrijke taak. Hij of zij  zet de toon voor jullie bruiloft en zorgt ervoor dat alles van een leien dakje gaat. Er gaat behoorlijk wat van zijn of haar tijd in de organisatie van jullie mooiste dag zitten. Bedank hem/haar dan ook met een attent geschenk. Een mooi cadeau en bovendien een blijvende herinnering aan jullie Ja-woord.

 

Populaire categorieën.