Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Snij- en borrelplanken

5 Producten
houten serveerplank met eigen tekst TA14929-2200001-15 1
houten serveerplank met eigen tekst TA14929-2200001-15 3

45,23


Gepersonaliseerde borrelplanken met naam.

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een schot in de roos! In geen tijd personaliseer je een origineel cadeau om tot een persoonlijk cadeau. Wil je je meter, peter, grootouders, broer, zus, vriend(in) of buur verrassen?

En is hij of zij een echte keukenprinses? Dan is de gepersonaliseerde snijplank het perfecte gepersonaliseerde cadeau voor die persoon.

Zijn of haar naam wordt op het prachtige hout gelaserd en is niet meer weg te denken uit de keuken. Prachtig om uit te stallen en nog leuker om er een lekkere tapasplank op te serveren. Dat originele cadeau zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Wie ga jij verrassen met die gepersonaliseerde snijplank?

Snijplank gepersonaliseerd met naam

Weet je niet wat je op de toffe houten snijplank wil zetten? Je kan natuurlijk kiezen voor de naam van de ontvanger. Maar ook een originele quote of lieve boodschap is een tof idee! 

Wil je je persoonlijke boodschap laten graveren op dit leuk cadeau? Wat een geweldig idee! Je eigen teksten laten zien op die hippe houten snijplank, dat wordt sowieso een schot in de roos.

Of je de snijplank wilt cadeau geven of voor jezelf houden, alles kan. We begrijpen helemaal dat je dit leuke item ook graag zelf zou willen. Ga je gang! 

Laat je snijplank graveren met een eigen ontwerp zoals een naam of unieke boodschap. Van alle cadeaus die je kan geven, is dit ongetwijfeld een topper van formaat.

Gepersonaliseerde borrelplank hout

Of het nu een cadeau juf of meester is, een moederdagcadeau, vaderdagcadeau of een cadeau voor de verjaardag van iemand bijzonder. De gepersonaliseerde snijplank hout is voor iedereen een geweldig cadeau. Zelfs als hij of zij geen keukenprins(es) is, deze houten snijplank staat prachtig in iedere keuken.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.