Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Drinkflessen

39 Producten

Een leuke drinkfles voor jong en oud

Een drinkfles is een onmisbaar item in elk huishouden. Bovendien zijn ze bedoeld voor iedereen, van jong tot oud. Het perfecte cadeau dus! Personaliseer jouw favoriete design en doe een waterfles cadeau voor kerst, communie, verjaardag of als afscheidscadeau!

Waterflessen voor de kids

Wil jij een leuke drinkfles voor je zoon of dochter? We hebben toffe designs waterflessen speciaal voor kinderen. Handig met 2 soorten doppen zodat ook de allerkleinsten al zo’n stoere, eigen drinkfles mee kunnen nemen. Superleuk met hun naam erop!

Drinkfles bedrukken met één foto of meerdere foto’s?

Drinkflessen bedrukken is helemaal in! Je kan de drinkflessen laten bedrukken met een toffe foto, de naam van je kind of misschien jouw logo? Er zijn heel wat toffe ideeën. Zo’n bedrukte drinkfles is makkelijk mee te nemen naar school, werk of de sportschool.

Gepersonaliseerde waterfles  

We hebben een groot assortiment drinkflessen waar jij een naam, quote of andere leuke tekst op kunt bedrukken. Wil je iemand bedanken of een hart onder de riem steken?  Dat kan op een prachtige manier door een quote te laten bedrukken op de drinkfles. Of wil je een cadeautje voor jezelf of je liefje, dan kan je jullie namen laten bedrukken op de drinkfles. Een leuk idee, toch?

Je drinkfles opfleuren!

Vind jij gewone, effen drinkflessen maar saai en wil je een coole, gepersonaliseerde drinkfles? We bieden designs met marmer, terrazzo of verfstrepen aan om je gepersonaliseerde drinkfles op te fleuren met een quote, foto of naam. Het ideale cadeautje voor jezelf of je vriend/vriendin.

Drinkfles met houten dop

Gepersonaliseerde drinkflessen met een houten dop geven een meer ‘vintage’ look en zijn gemakkelijk te openen. Drinkflessen met deze toffe hippe dop zijn handig en ideaal voor op kantoor of voor een gezellige picknick.

Doe een waterfles met naam cadeau aan een bijzonder iemand. Het is leuk én handig voor groot en klein. Bestel je gepersonaliseerde drinkfles snel en eenvoudig online bij Tadaaz! 

Populaire categorieën.