Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Gepersonaliseerde flesopeners met naam

Wil je een leuk en uniek cadeautje geven aan je broer, vader, opa of een andere bierliefhebber? Zoek niet verder! Want onze stoere houten bieropeners kun je personaliseren met naam of een leuke quote. Perfect voor elke gelegenheid.

Een houten flesopener, een praktisch cadeautje

Een houten flesopener met naam is een topcadeau. Personaliseer de flesopener met een bijzondere, unieke boodschap of met de naam van de gelukkige.

Onze flesopeners bedrukken is heel eenvoudig via de online editor! Jouw topcadeau voor een leuk budget, snel ontworpen en snel in huis!

Hoe bieropener bedrukken?

Flesopeners bedrukken is een uniek cadeau, je kunt er een super leuke boodschap opzetten die in mooi in het houten handvat gelaserd wordt. De flesopener is praktisch en kan veel gebruikt worden en dat is een win win situatie toch?

Het perfecte persoonlijke cadeau

Het leuke aan dit cadeau is dat het zo persoonlijk is. Weet je ook nooit wat je voor Vaderdag moet kopen of hoe je je oom kunt verrassen met iets kleins? Dan is zo'n houten flesopener met zijn naam of een persoonlijke boodschap het perfecte geschenk.

Op de flesopener kun je een leuke quote laten zetten of de naam van de ontvanger. De keuze is aan jou! Een ding is zeker, je tovert een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.