Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Juf en meester cadeaus

122 Producten
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 2

12,68


Een origineel cadeau voor juf en meester.

Aan het einde van het schooljaar, neemt jouw kind afscheid van de juf of meester. Tijd om op zoek te gaan naar originele meester- en juffen cadeaus! Want natuurlijk verdient die topjuf of -meester een persoonlijk cadeau van jouw zoon of dochter.

Koffie met iets lekkers voor de juf of meester

Koffie uit een gepersonaliseerde mok smaakt beter! Dat zal elke juf kunnen beamen. En nog beter smaakt koffie met iets lekkers. Voor de koekiemonsters: een gepersonaliseerde koekjestrommel gevuld met heerlijke koekjes. De koffie of thee serveer je op een leuk gepersonaliseerd dienblad. Jawel, ook dat vind je terug in ons ruime aanbod afscheidscadeau juf en meester.

Bedankt juf, bedankt meester!

Elke juf/meester is blij met een old school notitieboekje! Want pen en papier hoort er nog steeds bij in het onderwijs gelukkig. Geef daarom een uniek bamboe notitieboekje cadeau. Je kunt er zelf een quote aan toevoegen voor een persoonlijk resultaat.

Die dagelijkse boterham verdient een leuke brooddoos. Customize met een tekst of foto s en je hebt een leuk cadeautje voor een klein prijsje!

Wat elke leraar nodig heeft is een schooltas, in een leuke shopper passen alle spullen die elke schooldag nodig zijn! Dat zal zeker met enthousiasme ontvangen worden.

Muismat voor juf of meester

Elke juf of meester heeft er wel eentje nodig: een muismat! Superleuk om een gepersonaliseerde muismat cadeau te doen. Upload de allerleukste klassenfoto of een originele quote en klaar! Wat een topcadeau. 

Meester en juffendag

Behalve de laatste schooldag is er nog één ultieme dag waarop alle kinderen de juf & meester bedanken: meester en juffendag! Hoe leuk is het om hem/haar met een zelf geknutseld kunstwerk of een persoonlijk cadeautje te verrassen op deze feestelijke dag. Een flesopener, een sleutelhanger of de leukste mok. Stuk voor stuk cadeautjes die zeker in gebruik genomen zullen worden.

Leukste quotes voor juffen én meesters

Bedankt voor de helpende hand (leuk bij het zeepppompje!)

Einde van een hoofdstuk (bij het notitieboekje)

Thanks for making me a smartie!

U was meesterlijk gezellig

Ik ben juf, wat is jouw superkracht?

Afscheid van de basisschool

Je kind gaat naar de middelbare school, wat een mijlpaal. Daar sta je natuurlijk wel even bij stil. Het meest emotionele afscheid van een juf of meester is dan ook zeker in groep 8. Dan is het niet alleen die juf, maar de hele school waarvan afscheid wordt genomen. Vind je het leuk om een cadeau van de hele klas geven? Dan kun je uitpakken met een pakket leuke gepersonaliseerde cadeaus. Een leuke schooltas, gevuld met een tekening of ander aandenken van ieder kind bijvoorbeeld. 

Bijna zomervakantie betekent afscheid van de juf of meester

Heeft jouw zoon of dochter een ongelofelijk schooljaar achter de rug en wil hij/zij de juf of meester hiervoor bedanken? Een mooi aandenken maakt de leraar ongetwijfeld apetrots! Een leuk idee: een zeeppompje met foto of - nog leuker - een klassenfoto. Dat zal een bijzonder plekje krijgen in huis of in het klaslokaal.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.