Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Gepersonaliseerde kaarsen

44 Producten
hartvormige kaars blush pink met houten tekstlabel TA14971-2300011-15 1
hartvormige kaars blush pink met houten tekstlabel TA14971-2300011-15 2

14,65


Gepersonaliseerde kaarsen voor een betoverende sfeer

Krijg jij soms het gevoel dat kaarsen je ‘mood’ kunnen beïnvloeden? De sfeer die een kaars of geurkaars kan brengen in je woonkamer tijdens een gezellig winteravondje… Aahh zalig toch! Een topper in huis decoratie en ideaal als cadeautje voor je geliefden.

Geurkaarsen kunnen leuke herinneringen oproepen en dat is extra leuk als ze gepersonaliseerd zijn! En dat kan je doen bij Tadaaz! De trendy geurkaarsen kun je personaliseren met een foto, een quote, een naam of een dankwoordje erbij. Of het nu herinneringen zijn met mama en papa of een foto van oma en opa om hen te bedanken. Je kan elke boodschap kwijt op een elegante geurkaars!

 

Kaarsen gepersonaliseerd voor elk moment

Wil je je eigen kaars voor in de koude winterdagen of een cadeautje voor de bruiloft van je beste vriend/vriendin? Of een afscheidscadeau voor juf of meester aan het einde van het schooljaar? Onze geurkaarsen kunnen gepersonaliseerd worden voor elk Happy Moment! 

De geurkaarsen zijn beschikbaar in warme en effen kleuren, zwart met matte afwerking, amberkleurig glas en goud. Deze luxe geurkaarsen zijn handgemaakt, dus zeer passend voor in een gezellige woonkamer en als een chic cadeau voor je geliefden. De persoonlijke boodschap op de sticker is extra leuk.

 

Gepersonaliseerde geurkaarsen met houten deksel

Heb je liever alleen een quote, een naam of een persoonlijke boodschap op je geurkaars? Dan kan dat mooi bedrukt worden op de houten deksels van je charmante geurkaars! Dit wordt gelaserd in het stijlvolle houten deksel. Gepersonaliseerde geurkaarsen met deksel kunnen een perfect cadeau zijn voor jezelf of voor ieder ander speciaal moment om een warm cadeau te geven. 

 

Gepersonaliseerde geurkaarsen zonder deksel

Geurkaarsen kan je ook gepersonaliseerd verkrijgen zonder deksel. Dit betekent dat je jouw geurkaars kan personaliseren met een gepersonaliseerde sticker met naam, quote of  een onvergetelijke foto met je broers en zussen. We hebben zelfs enkele ontwerpen met goudfolie voor een extra schitterend effect!

 

Verkrijg je gepersonaliseerde kaars met een zalige geur

Natuurlijk is de geur even belangrijk! De geurkaarsen hebben een zalige geur van Cubaanse tabak en eik om je woonkamer of slaapkamer een betoverende en gezellige sfeer te geven.

 

Gepersonaliseerde geurstokjes als alternatief

Zijn geurkaarsen niet altijd jouw ding? Dan zijn de geurstokjes misschien wel iets voor jou! Geurstokjes kan je ook personaliseren met toffe foto’s, naam, quote of een persoonlijk berichtje! De geurstokjes hebben een geur van cederhout, wat zorgt voor een warme, aangename en romantische sfeer.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.