Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kinderkoffertjes

29 producten

Doe een kinderkoffertje met naam cadeau!

De leuke koffertjes zijn hét ultieme kraamcadeau voor elke newborn. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook erg handig om spulletjes of herinneringen in te bewaren. Maak de kinderkoffer persoonlijk met de naam en geboortedatum of een leuke quote of tekstje. Ga direct aan de slag en maak zelf een kinderkoffer met naam! 

Geboortekoffer als kraamcadeau

Als je een origineel kraamcadeau wil geven, dat bovendien ook nog leuk geprijsd is, dan is een Tadaaz kinderkoffertje de ultieme keuze. Ouders bewaren graag die allereerste spulletjes van hun kleine spruit. Wat is leuker dan zo’n hip kinderkoffertje als herinneringsdoos om het eerste rompertje, de eerste sokjes of het eerste pakje te bewaren. Bovendien is het een echte eyecatcher in de kinderkamer!

Kinderkoffer matching met geboortekaartje

De kersverse ouders hebben het geboortekaartje met veel zorg uitgekozen. Natuurlijk is het dan leuk om dit kaartje terug te laten komen op het kraamcadeau. En dát is precies de reden dat wij de prints van de populairste Tadaaz geboortekaarten gebruiken voor de koffertjes. Jouw cadeau zal dus met veel enthousiasme in ontvangst genomen worden. 

De leukste logeerkoffer voor jouw kleintje

Het kinderkoffertje is ook leuk als logeerkoffer of als speelgoedkoffertje zowel voor jongens als meisjes. Wat leuk om je kleintje met zo’n te gek koffertje naar opa en/of oma te brengen voor de allereerste logeerpartij. Ook die zullen stralen van trots als ze die gepersonaliseerde koffer zien.

Kinderkoffer als verjaardagscadeau 

De koffertjes zijn een perfect verjaardagscadeau voor peuter of kleuter. Helemaal leuk met zijn of haar naam en een leuke print. Daarmee zullen ze helemaal de blits zijn op de kinderopvang of op school.

Leuk cadeautje voor grote broer of zus

Heel spannend zo’n baby erbij. Maar grote broer of zus zijn is een hele verantwoordelijkheid natuurlijk en dat verdient een klein cadeautje: een kinderkoffer met naam bijvoorbeeld. Kies een leuke kleur met je favoriete print en verras met een top cadeau!

Kinderkoffertje als cadeautje voor oma en opa

Moeten jullie het grote nieuws nog bekend maken aan de toekomstige oma en opa? Gebruik  het koffertje als ‘Eerste hulp bij oma/opa worden’ kit. Vul hem met pampers, slabbetjes,...en geef het koffertje aan jullie nietsvermoedende ouders. Wat een leuke verrassing!

Kinderkoffertjes om peettante of peetoom te vragen

Of willen jullie de peettante of peetoom op een originele manier vragen? Ook dat kan met een gepersonaliseerd kinderkoffertje. Stel de vraag op de voorkant van het koffertje en vul de koffer met leuke spulletjes.

Kinderkoffertjes met eigen ontwerp

Ben je zelf heel creatief dan kan je ook zelf een leuke print ontwerpen voor een gepersonaliseerd kinderkoffertje. Maak je eigen ontwerp en upload het met behulp van onze editor op het kinderkoffertje. Ziezo, je uniek kraamcadeau is helemaal klaar!