Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Kussens met foto en naam bedrukken.

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Heb je al eens gedacht aan een kussen met naam? Een super leuk gepersonaliseerd cadeau voor een leuke prijs!

Kussen bedrukken met je favoriete foto

Een gepersonaliseerd kussen is een geweldig cadeau om vele redenen! Je kunt het kussen bedrukken met bijvoorbeeld een eigen foto. Voeg nog jouw tekst toe en je hebt een mega origineel cadeau met een persoonlijke boodschap.

Heb je heel wat mooie herinneringen gemaakt samen met de ontvanger? Laat die foto’s vereeuwigen door ze op het kussen te laten afdrukken. Succes verzekerd! Onze producten worden met veel liefde verpakt en snel verzonden.

Persoonlijke boodschap op je kussen

Misschien wil je die ene persoon een belangrijke boodschap meegeven? Vraag je de peetoom of -tante voor jullie kindje met zo’n uniek kussen? Wat een leuk idee! Personaliseer de boodschap op het zachte kussen.

Zalig knus op de bank met gepersonaliseerde kussens

Houden we niet allemaal van een knus avondje op de bank? Met je gepersonaliseerde kussen is het er nog fijner vertoeven. Er zijn heel wat toffe ontwerpen beschikbaar die je naar eigen wens en smaak kan aanpassen in onze online editor. Het gaat heel snel en eenvoudig!

De leukste kinderkussens

Ook als kraamcadeau of voor een kinderverjaardag is dit een kussen  met naam een top idee. Ontdek de leukste designs kinderkussens en customize met de naam van de gelukkige.

Kussens bedrukken voor een origineel en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid! Denk hierbij aan kerstmis, een verjaardag of het allerleukste communie cadeau. Bestel online bij Tadaaz en laat je verrassen door het resultaat.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.