Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie cadeaus

214 producten
logo

Een leuk communie cadeau voor elke communicant.

De Eerste Heilige Communie is een grote mijlpaal voor een kind. En dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Maak deze dag nog unieker en geef een gepersonaliseerd cadeau communie aan je kleinkind, pete- of metekindje. Maar wat geef je nu aan iemand die zijn of haar communie doet?

 Op onze website ontdek je een ruim aanbod communie cadeaus. Natuurlijk zal ook deze communicant een spaardoel hebben. Geld zal ongetwijfeld dé cadeautip op de uitnodiging communie zijn. Daar wil je natuurlijk aan voldoen. Maar nog leuker is het om dit samen met een klein & persoonlijk cadeau te geven, met eigen tekst en foto.

De beste communie cadeautjes op een rijtje.

Tadaaz helpt je graag verder met een origineel communie cadeau. Erg leuk is het als het communicantje jouw cadeau dagelijks kan gebruiken of ziet staan op zijn/haar kamer. Onze top 5 meest bruikbare én leuke cadeaus communie:

Deze cadeautjes zijn leuk van prijs en kunnen dus leuk in combinatie met een envelopje gevuld met geld gegeven worden. Word jij er zelf ook al blij van?

Een cadeau eerste communie om samen te beleven.

De meeste kinderen houden van avontuur én van dingen samen doen met de mensen waar ze het meest van houden. Geef daarom een belevenis cadeau aan je neefje, nichtje of kleinkind. Ga samen naar de film, een leuk pretpark of een dagje naar een subtropisch zwemparadijs.

Bovendien maak je op deze manier nieuwe herinneringen. Ook erg leuk om dit samen met een gepersonaliseerd cadeau te geven: een leuke memorybox gevuld met het 'ticket' voor die leuke dag samen bijvoorbeeld is ook een heel goed idee. Je geeft niet enkel een leuk geschenk, maar ook een mooie herinnering cadeau. 

Verras je peetouders met een vormsel cadeau.

Peetoom of -tante hebben altijd al een hechte band met je oogappel gehad. Nu je zoon of dochter in de spotlights staat, krijg je de gelegenheid om hen eindelijk eens in het zonnetje te zetten. Verras hen met een fantastisch fotocadeau.

Hét perfecte cadeau peetouders? Dé ideale verrassing voor je grootouders? Ze zijn natuurlijk erg afhankelijk van hun eigen stijl en smaak. Over één ding is iedereen het wel eens: een persoonlijk cadeau werkt altijd. Vind hier cadeau ideeën voor peetoom of -tante. 

 

Een origineel communie cadeau. 

Een communie (of lentefeest) is een belangrijk moment in het leven van een kind. Dat vraagt natuurlijk om een origineel cadeautje. En wat is er nu origineler dan gepersonaliseerde communie cadeautjes? Een cadeau met de naam van het feestvarken is zeker een winner. Ook een cadeau met foto en tekst misschien? Iets met een foto van het feestbeest is super leuk. 

 

Een mooi cadeau communie zelf maken. 

Via tadaaz.nl maak je heel eenvoudig een mooi communiecadeau met een persoonlijke touch. Maar hoe doe je dat nu? 

Kies een leuk communiegeschenk op onze site. Klik op personaliseren.  Pas bestaande tekst aan door er op te klikken of voeg tekst toe.  Voeg een leuke foto toe.  Bestel. 

Binnen enkele dagen wordt het cadeautje geleverd en ben je helemaal klaar om deze bijzondere dag te vieren.