Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie cadeaus

194 producten
logo

Een leuk communie cadeau voor elke communicant.

De Eerste Heilige Communie is een grote mijlpaal voor een kind. En dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Maak deze dag nog unieker en geef een gepersonaliseerd communie cadeau aan je kleinkind, pete- of metekindje. Op onze website ontdek je een ruim aanbod communie cadeaus. Natuurlijk zal ook deze communicant een spaardoel hebben. Geld zal ongetwijfeld dé cadeautip op de uitnodiging communie zijn. Daar wil je natuurlijk aan voldoen. Maar nog leuker is het om dit samen met een klein & persoonlijk cadeau te geven, met eigen tekst en foto.

De beste communie cadeau ideeën op een rijtje.

Tadaaz helpt je graag verder met een orginieel communie cadeau. Erg leuk is het als het communicantje jouw cadeau dagelijks kan gebruiken of ziet staan op zijn/haar kamer. Onze top 5 meest bruikbare én leuke cadeaus communie:

Deze cadeautjes zijn leuk van prijs en kunnen dus leuk in combinatie met een envelopje gevuld met geld gegeven worden. Word jij er zelf ook al blij van?

Een eerste communie cadeau om samen te beleven.

De meeste kinderen houden avontuur én van dingen samen doen met de mensen waar ze het meest van houden. Geef daarom een belevenis cadeau aan je neefje, nichtje of kleinkind. Ga samen naar de film, een leuk pretpark of een dagje naar een subtropisch zwemparadijs. Bovendien maak je op deze manier nieuwe herinneringen. Ook erg leuk om dit samen met een gepersonaliseerd cadeau te geven: een leuke memorybox gevuld met het 'ticket' voor die leuke dag samen bijvoorbeeld.

Verras je peetouders met een communie cadeau.

Peetoom of -tante hebben altijd al een hechte band met je oogappel gehad. Nu je zoon of dochter in de spotlights staat, krijg je de gelegenheid om hen eindelijk eens in het zonnetje te zetten. Verras hen met een fantastisch fotocadeau.

Hét perfecte cadeau peetouders? Dé ideale verrassing voor je grootouders? Ze zijn natuurlijk erg afhankelijk van hun eigen stijl en smaak. Over één ding is iedereen het wel eens: een persoonlijk cadeau werkt altijd.