Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Gepersonaliseerde geboorteposter, een origineel kraamcadeau. 

Verras de kersverse ouders met een echt origineel kraamcadeau met de naam van hun kleintje. Een geboorte poster fleurt meteen de kinderkamer op. Kies uit verschillende thema’s of maak je eigen ontwerp. 

 

Geboorteposter met sterrenbeeld.

Helemaal weg van astrologie? Dan is een poster met het sterrenbeeld van het kleine wondertje een leuk kraamcadeau. In onze poster editor kan je de naam en de geboortedatum van het kleintje ingeven en in de symbolenbibliotheek kan je het sterrenbeeld kiezen. 

Zoek bovenaan in de zoekbalk even ‘sterrenbeeld’ en je krijgt een overzicht van alle sterrentekens. Omdat niet iedereen de sterrenbeelden uit het hoofd kent hebben we de naam van het sterrenbeeld naast het ‘symbool’ gezet. Vergeet niet om dit tekstvak even weg te klikken. Kies vervolgens nog een kleur naar keuze en je sterrenbeeld poster is helemaal af.

 

Maan geboorteposter.

De sterren en de maan zijn altijd een leuk thema voor de kinderkamer. Daarom is een geboorteposter met maan en de naam van het kleintje een leuk gepersonaliseerd kraamcadeau. Zo schittert de maan altijd in het kamertje van je kleintje. 

 

Gepersonaliseerde geboorteposter met dieren.

Kinderkamer decoratie met dieren is ook steeds leuk om te geven. Zowel jongens en meisjes kan je plezieren als je een geboorteposters geeft. Denk maar aan een leeuw of een hertje of schattige bosdiertjes. Ze zullen de newborn gezelschap houden in de kinderkamer. Jouw gepersonaliseerd cadeau zal zeker in de smaak vallen. 

 

Poster geboorte met foto.

Heb je een foto van de newborn kunnen bemachtigen? Dan kan je ook een poster maken met een foto van de baby. Super leuk als kraamcadeau, maar minstens even leuk als doopcadeau of voor een eerste verjaardag. Deze echt persoonlijke geboorteposter komt zeker op het lijstje van leukste baby cadeaus ooit.  

Poster geboorte in mooie lijst. 

Werk dit origineel kraamcadeau af met een bijpassende lijst. Alle geboorteposters kunnen gecombineerd worden met  een prachtige eikenhouten lijst met anti-reflectieglas of met een hip poster ophangsysteem met magneten. Steek je poster in de lijst, pak je cadeautje in en geef een mooi cadeau dat nog jaren de kamer van het kindje zal sieren. De posters zijn ook verkrijgbaar zonder lijst. Je kan dus zelf je pakket samenstellen. 

 

Geboorteposter met eigen ontwerp.

Ben je creatief met grafische programma’s? Dan kan je misschien wel een geboorteposter maken met een eigen design. Boots het design van het geboortekaartje na of ga voor een uniek ontwerp. Zo geef je een super uniek en  persoonlijk kraamcadeau dat nog jaren gekoesterd wordt.

 

Populaire categorieën.