Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Vaderdag cadeaus

109 Producten
logo

Een leuk Vaderdag cadeau kopen voor de stoerste papa.

Vaderdag  nadert, en je vraagt je af wat je dit jaar kunt geven. Verras met een persoonlijk cadeau dit jaar. Kies een leuk product uit ons aanbod en customize met een foto en/of leuke tekst! Wedden dat jouw stoere pa even stil wordt?

Een persoonlijk Vaderdag cadeau online bestellen.

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag, met een mooie foto of een stoere quote? Bij Tadaaz vind je de leukste en meest originele cadeaus om je vader of bonusvader eens goed in het zonnetje te zetten. Neem een duik in het aanbod, kies je favoriet en verras!

De leukste Vaderdagcadeaus met foto.

Een familiefoto die je niet alleen af en toe op je telefoon voorbij wil zien komen kun je laten drukken op een leuk artikel zoals een mok, een koektrommel (met zijn lievelingskoekjes) of een aluminium fotopaneel. Waarmee maak jij je vader gelukkig?

Nog meer leuke cadeaus voor jouw stoere vader.

Is jouw vader een heuse chefkok? Of eet hij liever alles op wat er uit de keuken tevoorschijn komt? Voor elk type vader hebben wij het perfecte cadeau. Een leuke keukenschort voor de kok bijvoorbeeld, een opener of een drinkfles. Maak je keuze, personaliseer en bestel!

Cadeau voor papa maken.

Wil je samen met de kinderen een cadeau voor papa maken? Een cadeau dat hij elke dag zal gebruiken is dan het allerleukst natuurlijk. Een muismat met foto van de kids maakt zijn werkdag elke dag weer goed! En met een sleutelhanger met foto van zijn oogappeltje(s) zal hij die sleutels nooit meer kwijt raken. Je ziet het; één voor één originele Vaderdagcadeaus bij Tadaaz!

Cadeau voor de klussende papa.

We hebben ook een superleuke gevulde zeeppomp in ons aanbod. Die zeeppomp kan je personaliseren met een leuke quote en foto. De zeeppomp zit in een prachtige bruine fles en is gevuld met een heerlijke geur. Als papa klaar is met banden plakken of een muurtje schilderen zal hij met een glimlach zijn handen wassen! Die zeeppomp krijgt ongetwijfeld een ereplaatsje zodat hij meerdere keren per dag herinnerd wordt aan dat geweldige Vaderdag cadeau!

Vaderdag is verwendag.

Met stip op 1 op Vaderdag: papa verwennen! Genieten met zijn gezin is uiteraard het belangrijkste op Vaderdag: quality time dus. En natuurlijk hoort daar een zelfgemaakt cadeau bij. Dat is het meest bijzonder en uniek! Knutselen is leuk en die tekening van zijn kleintjes hoor er zeker bij. Maar dit is super leuk te combineren met een online gemaakt cadeau. Een stoer notitieboekje van bamboe met lieve tekst van jullie erop zal zeker in de smaak vallen.

Ontbijt op bed deze Vaderdag.

Een klassieker: ontbijt op bed! Zelfgebakken broodjes, een eitje, een glaasje verse jus en…. een zoet cadeautje erbij. Wil je echt origineel uitpakken deze Vaderdag, ga dan voor de chocolade box met 24 overheerlijke chocolaatjes én 24 redenen waarom jouw papa de allerbeste van de hele wereld is!

Vaderdag cadeau maken.

Staat jouw vader dag en nacht voor je klaar? Dat je hem daarvoor dankbaar bent kan je laten zien met de leukste cadeaus. Dat leuke Vaderdag cadeau kan je eenvoudig online personaliseren en bestellen. 

Een foto van jullie samen of nog beter: een foto van je vader met zijn kleinkinderen? Dat krijgt sowieso een bijzonder plekje in huis en in zijn hart.

Je kan heel eenvoudig je Vaderdag cadeau met foto personaliseren online. Kies je favoriete foto en het cadeau waarmee je hem wil verrassen. Voeg die mooie foto toe en TADAAZ! Je Vaderdag cadeau is al klaar.

Personaliseer en bestel je Vaderdag cadeau online.

Je Vaderdag cadeaus online personaliseren en bestellen is heel eenvoudig. Kies je favoriete geschenk, personaliseer met eigen tekst en foto’s en bestel! Je hebt je cadeau in 1-2-3 in huis! 

Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt. Zij helpen je met veel plezier verder zodat jij het leukste Vaderdag cadeau kunt geven dit jaar.

Populaire categorieën.