Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Valentijn cadeaus

151 Producten

Cadeau Valentijn om je geliefde te verrassen.

Ben je op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor je geliefde? Dan ben je aan het juiste adres! We vieren elke dag de liefde, maar op 14 februari willen we onze partner/vriend(in)/man/vrouw eens extra in de bloemetjes zetten. 

Dan is een prachtig gepersonaliseerd cadeau het ideale en meest romantische geschenk. Op naar het perfecte cadeau voor Valentijn!

De mooiste gepersonaliseerde valentijnscadeaus.

Wil jij dit jaar echt uitpakken met een bijzonder valentijnscadeau? Bij Tadaaz vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau om een succesvolle Valentijnsdag te hebben. Unieke cadeaus die je bovendien kunt personaliseren met een persoonlijke boodschap. In veel gevallen kun je zelfs nog een foto uploaden. Dat hartjeskussen met jullie mooiste foto is een cadeau om nooit te vergeten! 

Valentijnscadeau voor haar.

Elke vrouw houdt van een mooi interieur! Onze geurkaarsen met foto en origineel kussen met leuke boodschap ‘Wild van jou’ zijn de leukste valentijnscadeaus voor haar! Personaliseer de geurkaars met een leuke foto van jullie samen. Zo worden jullie dagelijks herinnerd aan dat bijzondere moment met jullie tweetjes.

Ook onze prachtige zeeppompen die je kan personaliseren met een leuke tekst zijn een origineel cadeau voor je lief! Jouw liefde in de vorm van een heerlijke zeep in een prachtig flesje? Een romantisch cadeau voor je geliefde.

Valentijnscadeau voor hem.

Je man verrassen met een romantisch valentijnscadeau? Ga voor onze originele flesopener die je kan personaliseren met eigen tekst. Die persoonlijke boodschap vormt het perfecte valentijnscadeau! Bovendien is het heel erg praktisch om in huis te hebben. 

Is jouw Valentijn een echte zoetekauw? Ga dan voor een gepersonaliseerde koekjestrommel gevuld met heerlijke koekjes van Jules Destrooper, is een fantastisch valentijnsgeschenk! Voeg jullie mooiste foto’s toe op je ontwerp en verras je geliefde. 

We zijn alvast benieuwd welke originele valentijnscadeaus je voor je vriend/vriendin, man of vrouw zal uitkiezen! Geniet van dat prachtige, liefdevolle moment. Op jullie liefde!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.