Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Geurstokjes

9 Producten
geurstokjes met eigen tekst TA14972-2100002-15 1
geurstokjes met eigen tekst TA14972-2100002-15 2

21,27


Gepersonaliseerde geurstokjes voor een heerlijke sfeer

Zijn geurkaarsen niet altijd jouw ding? Dan zijn de geurstokjes misschien wel iets voor jou! Geurstokjes zien er bovendien leuk uit en zijn dus een ‘must have’ als interieur decoratie! Geurstokjes geven een gevoel van gezelligheid en goed humeur waardoor ze zorgen voor een betoverende sfeer! Geurstokjes kan je personaliseren met toffe foto’s, naam, quote of een persoonlijke boodschap. Onze geurstokjes kan je personaliseren voor elk Happy Moment! Ze zijn ideaal als bedankje voor de juf of de meester, een leuk kerstcadeautje of als uniek verjaardagscadeautje!

Gepersonaliseerde geurstokjes met foto

Je kan jouw geurstokjes personaliseren met een toffe, zalige foto met je vrienden en/of familie. Je kan het flesje laten bestickeren met een vierkante of een ronde foto. Of je nu je lievelingsfoto met je liefje wil personaliseren voor Valentijn of een foto met je peetouders, het is een fantastich cadeau! Geurstokjes gepersonaliseerd met foto kun je ook combineren met een unieke boodschap. Bijvoorbeeld om je getuigen te vragen voor je trouw? Origineel!

Geurstokjes zwart gepersonaliseerd met tekst

Personaliseer je geurstokjes met je favoriete quote, een woordje van dank of een persoonlijk berichtje! Dit kan je eenvoudig doen met verschillende hippe lettertypes en toffe kleuren in onze online editor.

De fijnste geuren voor je gepersonaliseerde geurstokjes!

Onze gepersonaliseerde geurstokjes hebben een zalige geur. Je kunt kiezen uit cederhout of wilde bloemen. Zalig toch! Een geweldig gepersonaliseerd cadeau voor elk moment.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.