Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Toffe en originele gepersonaliseerde onderzetters 

Ben je op zoek naar een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een bijzonder moment? Wij hebben de leukste cadeautips voor jou! Wat dacht je van een set onderzetters voor glazen die je kan personaliseren met eigen tekst en foto's? Originaliteit verzekerd! Tijdens heel wat gezellige avonden zorgen deze onderzetters meteen voor het bovenhalen van leuke herinneringen.

Onderzetters voor glazen met naam 

Als je iemand wil verrassen met een uniek en onvergetelijk cadeau dan zijn foto's de sleutel tot succes! Verzamel al die toffe foto's van jullie memorabele momenten samen en vereeuwig ze op onze toffe onderzetters! Het leuke is dat je meerdere foto's kan gebruiken om deze te personaliseren. Dan hoef je niet te kiezen tussen al die mooie foto's. En daarna kunnen jullie samen klinken op dat zalige cadeau en dit toffe moment samen. Cheers!

Werk je liever niet met foto's? Dat wil absoluut niet zeggen dat je geen gepersonaliseerde onderzetters cadeau kunt doen. Je kan de onderzetters voor glazen ook personaliseren met eigen tekst! Van de naam van het feestvarken tot enkele legendarische uitspraken of typerende quotes... er zijn tal van toffe insteken om van dat cadeau een topper te maken! 

Populaire categorieën.