Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Fotohouders

24 Producten

De mooiste fotohouders voor elk interieur

Onze verschillende fotohouders zijn perfect om je grootste herinneringen te bewaren en bieden een eenvoudige, stijlvolle manier om je foto's in huis of op kantoor te showen. Deze pronkstukken zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal en dus ook een perfect item om cadeau te doen voor die speciale gelegenheid!

Fotohouder cadeau doen

Op zoek naar een betekenisvol verjaardags- of bruidsmeisjescadeau? Of wil je met Kerstmis jullie allermooiste herinneringen van het afgelopen jaar cadeau doen? Ontdek het assortiment fotohouders hout en customize naar hartenlust!

Foto’s krijgen een mooi plekje en je kunt regelmatig eens afwisselen. Bovendien kun je ook mooie kaarten kwijt in de fotohouder, én er zijn mogelijkheden om iets persoonlijks te graveren in het hout! Op die manier krijgt dit gepersonaliseerde cadeau net dat tikkeltje extra, en zorg je voor een echt speciaal cadeau!

Je mooiste herinnering op een houten fotohouder

De mooiste fotohouder om jouw herinneringen te vereeuwigen. Een fotohouder hout is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Neem je snel een duik in ons aanbod? Je vindt er de leukste mogelijkheden. De meest originele op een rijtje:

  • Op onze website hebben we foto houders vaasje. Op die manier kun je jouw mooiste foto’s combineren met een boeketje droogbloemen. Voor een frisse look kun je per seizoen de bloemetjes aanpassen.
  • Fotohouder van hout! Een houten versie is meer dan gewoon een rechthoekig blokje met een klein randje in… Op onze site kun je namelijk uit de mooiste ontwerpen kiezen! Wij laseren de fotohouders met mooie teksten en inspirerende quotes. Je kiest zelf wat je erop laat graveren! Als jouw bestelling helemaal klaar is, versturen wij hem en ben jij klaar om iemand te verrassen!
  • Fotohouder met 12 verschillende foto’s. Heb je een leuke fotoshoot gedaan met je gezin en wil je deze foto’s op een originele manier vereeuwigen. Deze fotohouder biedt ruimte aan 12 verschillende foto’s. Perfect voor de foto’s van de fotoshoot. Nu kun je allerlei verschillende foto’s uitlichten. Ook kun je op sommige foto’s weer verschillende beelden combineren… Leuk voor jezelf, maar zeker ook als gepersonaliseerd cadeau voor opa en oma bijvoorbeeld.

Onze houten fotohouders zijn perfect om je woonkamer of werkplek gezelliger te maken! Met de mooiste foto’s heb je jouw herinneringen altijd dichtbij.

Populaire categorieën.