Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Sneeuwbollen

33 Producten
snowglobe met gouden hart TA14921-2100015-15 1
snowglobe met gouden hart TA14921-2100015-15 2

14,82


Gepersonaliseerde sneeuwbollen.

Wil je dit jaar eens een uniek cadeau geven aan familie of vrienden? Op onze website zijn er tal van unieke cadeaus, zoals deze schudbol waar jouw eigen boodschap op kan zetten en een toffe foto van jezelf of van je geliefde, zus, mama, papa of heel het gezin!

Deze unieke sneeuwbol kan je ook met hartjes in verkrijgen, wat een origineel cadeau! 

 

Sneeuwbol foto met een persoonlijke boodschap.

Dit tof cadeau zal lang bewaard worden. Het geeft een persoonlijke touch en zeker als het jouw foto met jouw eigen lieve boodschap is, deze zal zeker niet snel vergeten worden. Zijn jouw interesses bijvoorbeeld paardrijden of shoppen en deel je deze hobby met je beste vriendin? Hoe leuk zou het zijn om een eigen foto en een leuke boodschap op de sneeuwbol te plaatsen zoals ‘Shop till we drop’!

 

Is het een cadeau voor je liefste oma en opa of mama en papa, ga dan even naar onze social media om de leukste quotes eruit te halen en schrijf een leuke boodschap vanuit het hart voor je liefste familie en we verzekeren je dat hun hartje sneller zal slaan als ze deze schudbol foto zien van jou. 

 

De leukste foto sneeuwbol die je zelf kan personaliseren.

Jouw eigen sneeuwbol maken, bij ons kan dat! Een toffe sneeuwbol met jouw foto of die van je liefste huisdier erop, het kan allemaal. Een toffe herinnering die je op je nachtkastje kan zetten. Vereeuwig je leukste foto in een sneeuwbol! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.