Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Personaliseer de mooiste cadeaus met foto en naam voor elk uniek moment!

Verras met een gepersonaliseerd cadeau voor het ultieme geluksmoment! Ontdek de leukste cadeaus voor geboorte, verjaardag of een andere mijlpaal.

logo

 € 8,60

Nieuw
logo

 € 10,49

Nieuw
logo

 € 29,25

Nieuw
logo

 € 51,27

Nieuw

Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus voor geboorte, communie, feest, Kerst… en meer!

Bij Tadaaz staan onze Happy Moments steeds voorop en wat maakt een mens nu blijer dan cadeautjes? Of je nu een cadeau krijgt of geeft, het is het gebaar dat telt. Daarom zijn onze gepersonaliseerde cadeaus perfect voor elke gelegenheid!

Met onze fotogeschenken toon je dat je om iemand geeft en moeite hebt gedaan om het perfecte geschenk voor hen te vinden. Bovendien zijn gepersonaliseerde cadeaus perfect om foto’s eens écht te gebruiken. Hou een fotoshoot of doorzoek je harde schijf naar de perfecte foto om te laten vereeuwigen op een gepersonaliseerd geschenk.

Vier de geboorte van je kleintje met cadeaus in de stijl van het geboortekaartje

Wanneer je een kindje op de wereld zet, is iedereen razend benieuwd! Jullie vrienden en familie komen maar al te graag eens langs om het kleintje te bewonderen. Niets zal ze dan ook blijer maken dan een gepersonaliseerd cadeau als tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kleine spruit. Op onze website vind je sowieso het perfecte cadeau!

Onvergetelijke cadeaus om te koesteren

Maak bijvoorbeeld een leuke koekjestrommel, handige koffiemok of zelfs een schattige geboortetegel in dezelfde stijl als het geboortekaartje!  Zo toon je aan iedereen die je graag ziet, hoe belangrijk ze zijn in het leven van jullie klein wondertje.

Een mooi cadeau als aandenken aan een spetterend feest

Kleine kindjes worden snel groot natuurlijk, en voor je het weet is het weer tijd voor een spetterend verjaardagsfeest! Leg je vrienden en familie eens extra in de watten met een leuke koffiemok, koekjestrommel of dienblad. Op die manier zullen ze zich je feest nog jaren herinneren! Binnen zoveel jaar spreken ze nog altijd over die ene spectaculaire party waar iedereen een uniek cadeau meekreeg!

Bedank je gasten na een schitterend trouwfeest

Een levenslange herinnering aan jullie dag

Wil je na afloop van jullie schitterend trouwfeest de gasten een gepersonaliseerd cadeau meegeven als herinnering? Met één van onze geschenken scoor je gegarandeerd. Wat denk je van originele onderzetters. Bij elke apero zal jullie trouwfeest terug opgerakeld worden, leuk!

Je kan ook origineel uit de hoek komen met een gepersonaliseerde koffiemok. Je gasten zullen het ongetwijfeld erg appreciëren dat ze nog een leuk gepersonaliseerd geschenk meekrijgen naar huis na jullie grote dag!

Leg de VIP’s op je communie in de watten met een uniek geschenk

Het communie- of lentefeest is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van je kind. Daarnaast is het ook de perfecte gelegenheid om gezellig samen te zijn met de familie en nieuwe herinneringen te creëren.

Origineel uit de hoek komen voor je gasten

De VIP-gasten zoals opa en oma of meter en peter zullen het dan ook fantastisch vinden om verrast te worden! Doe het met een leuke koffiemok of koekjestrommel als blijvende herinnering aan het groeifeest van hun lieveling! Een metalen sleutelhanger of origineel fotopaneel zijn ook geschenken waar de gasten jarenlang plezier aan beleven!

Haal het meeste uit je communiefoto’s

Of wat dacht je van een spectaculair dienblad dat ze kunnen gebruiken om eens heerlijk buiten te eten tijdens de prille lentedagen? Bovendien zijn gepersonaliseerde cadeaus het perfecte excuus om je allermooiste communiefoto’s nog eens in de verf te zetten!

Kerst, tijd om persoonlijke pakjes onder de boom te leggen!

Hoor je Kerst, dan denk je aan kerstbomen, sneeuw, lekker eten en uiteraard ook aan cadeautjes! Leg dit jaar een extra persoonlijk pakje onder de boom met een van onze gepersonaliseerde cadeaus.

Cadeaus om van te smullen

Vereeuwig je mooiste kiekjes op een leuke koffiemok of zelfs een winterse sneeuwbol. Zo maak je de mooiste tijd van het jaar nog mooier! Je kan natuurlijk ook al anticiperen op de heerlijke desserts met een leuke gepersonaliseerde koekjestrommel om alle restjes in te bewaren. Succes gegarandeerd!