Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Leve papa.

Maak zelf het leukste Vaderdag cadeau en verras hem op 16 juni.  

Personaliseer de mooiste cadeaus met foto en naam voor elk uniek moment.

Alle cadeaus

Cadeaus onder €25

Vaderdag cadeaus

Cadeaus voor haar

Cadeaus voor hem

Fotocadeaus

Kraamcadeaus

Juf & meester

Verjaardagscadeaus

Communiecadeaus

Huwelijkscadeaus

Om te koesteren.

Verzamel leuke herinneringen in een prachtige memory box. Ontdek onze nieuwe herinneringsdozen met acryl deksel of ga voor een houten kist met naam of foto. 

 

Onze bestsellers

logo

11,62

logo

12,68

logo

16,41

logo

34,18

logo

56,52

logo

34,18

logo

26,78

logo

17,09

Het meest persoonlijke cadeau is een gepersonaliseerd cadeau.

Gepersonaliseerde cadeaus voor geboorte, verjaardag, Kerstmis… én meer.

Bij Tadaaz staat het vieren van elk belangrijk moment steeds voorop en cadeautjes staan toch bij velen bovenaan de lijst? Of je nu een cadeau krijgt of geeft, het is het gebaar dat telt. Daarom zijn onze gepersonaliseerde cadeaus perfect voor elke gelegenheid!

Met een fotocadeau laat je zien dat je om iemand geeft en moeite hebt gedaan om het perfecte geschenk te vinden. Bovendien zijn gepersonaliseerde cadeaus bij uitstek geschikt om foto’s eens écht te gebruiken. Hou een fotoshoot of doorzoek je harde schijf naar de perfecte foto om te laten vereeuwigen op een gepersonaliseerd geschenk.

Een cadeau met een persoonlijke boodschap.

Een cadeau geven kan om verschillende redenen. Met stip op 1: het verjaardagscadeau. Maar ook die mooie momenten zoals Vaderdag, Moederdag, een bruiloft of een geboorte vragen om unieke cadeaus. Of misschien wil jij iemand gewoon eens in het zonnetje zetten omdat hij/zij altijd voor je klaar staat. Wij hebben de allerleukste cadeau ideeën voor elk moment!

Vier de geboorte met een gepersonaliseerd kraamcadeau.

Eindelijk, die baby van je zus, vriendin, collega of … is geboren. Kraambezoek staat hoog op de agenda. Natuurlijk wil je dan een origineel cadeau meenemen. Een knuffel is geweldig en schattige babykleertjes ook. Maar de leukste cadeaus zijn toch persoonlijke cadeaus. Op onze website vind je sowieso het perfecte kraamcadeau! Ook een leuk cadeau voor baby eerste kerst kun je hier ongetwijfeld terugvinden.

Trouwen? Cadeaus krijgen, maar ook geven.

Bij een bruiloft horen huwelijkscadeaus, dat is zeker. En hoewel veel bruidsparen een envelopje vragen, is het altijd nog leuker dat envelopje op een originele manier te geven. Een leuke koektrommel met foto erop is bijvoorbeeld een leuke verpakking voor dat envelopje.

En als je trouwt heb je ook getuigen en in sommige gevallen bruidsmeisje -of jonkers. Een getuige vragen kan op een leuke manier. Door een cadeautje te laten graveren met een vraag ‘Wil jij mijn getuige zijn?’ bijvoorbeeld. Maar jullie willen ze ongetwijfeld ook graag in het zonnetje zitten als dank voor hun bijdrage aan jullie mooiste dag.

Cadeaus voor de kleinsten.

Kinderfeest, verjaardag of communie… Kinderen vinden cadeaus echt heel erg leuk! De gelegenheid is belangrijk, zeker. Want voor een communie zoek je misschien net een ander cadeau dan het jaarlijkse verjaardagsfeestje. Zoek je favoriete kindercadeau en gebruik een leuke foto om het helemaal persoonlijk te maken.

Kerst, tijd om persoonlijke pakjes onder de boom te leggen.

Hoor je Kerst, dan denk je aan kerstbomen, sneeuw, lekker eten en uiteraard ook aan cadeautjes! Leg dit jaar een extra persoonlijk pakje onder de boom met een van onze gepersonaliseerde kerstcadeaus.

Cadeaus met foto en tekst eenvoudig online bestellen.

Vereeuwig je mooiste kiekjes op een leuke koekjestrommel, een sleutelhanger. Wij maken de cadeaus met veel liefde zodat jij het perfecte cadeau kunt geven voor dat ene speciale moment.

Elk cadeau helemaal naar wens personaliseren.

Welk cadeau je ook kiest op onze site, je kunt het eenvoudig customizen via onze handige online editor. Kies je favoriete item, upload je favoriete foto (‘s) en voeg je persoonlijke boodschap toe. Wij doen er alles aan om je cadeau zo snel mogelijk te maken en verzenden. De mooiste cadeaus laten maken, dat doe je bij Tadaaz!

Onze klantenservice helpt je graag.

Cadeaus vind je ongetwijfeld zonder probleem, maar misschien heb jij een vraag over het personaliseren van je koffiemok, memorybox of een ander topcadeau? Aarzel niet en neem contact op met de collega’s van onze ijzersterke klantenservice. Ze helpen je graag verder met al je vragen!