Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Cadeaus zwangerschapsaankondiging

26 Producten
logo
glazen stolpje met eigen tekst TA14921-2300003-15 1
glazen stolpje met eigen tekst TA14921-2300003-15 2

9,67

logo
wit kinderkoffertje met eigen tekst en droogbloemtakje TA14949-2100005-15 1
wit kinderkoffertje met eigen tekst en droogbloemtakje TA14949-2100005-15 2

26,78

logo
terrazzo fotohouder met geurstokjes en eigen tekst TA14967-2300001-15 1
terrazzo fotohouder met geurstokjes en eigen tekst TA14967-2300001-15 2

34,18

logo
kinderkoffertje met luchtballon en naam TA14949-2300013-15 1
kinderkoffertje met luchtballon en naam TA14949-2300013-15 3

26,78

logo
houten paneel met 3 fotoprints en persoonlijke tekst TA14811-2300001-15 1
houten paneel met 3 fotoprints en persoonlijke tekst TA14811-2300001-15 2

22,06

logo
leuke muismat met gouden hart TA14927-2100008-15 1

11,57

logo

17,09

logo

17,09

logo

11,57

logo

26,78

logo

14,83

logo

17,09

logo

15,14

logo

19,49

logo

15,14

logo

17,09

logo

14,82

logo

26,78

logo

26,78

logo

24,32

logo

26,78

logo

17,09

logo

15,14

logo

15,14

logo

15,14

logo

26,78


Een cadeau zwangerschapsaankondiging voor een originele bekendmaking.

Verwachten jullie een klein wonder? Allereerst ontzettend gefeliciteerd, wat een geluk! Hopelijk voel je jezelf goed en is de eerste misselijkheid al een beetje achter de rug. Waarschijnlijk wil je nu van de daken schreeuwen dat er een kleintje op komst is! We kunnen alvast verklappen: dat is niet zo’n goed idee. Je kunt er namelijk eindeloos van genieten door het apart aan mensen te vertellen! Maar hoe doe je dat op een leuke manier? Heb je al nagedacht over hoe je je zwangerschap bekend wil maken? Niet alleen bij jullie ouders, maar ook bij broer of zus, opa en oma, andere familie, vrienden en collega’s?

Zwangerschapaankondiging cadeaus.

Eigenlijk is het heel leuk om je zwangerschap met een cadeau aan te kondigen. En zeker als ze al een cadeautje verwachten! Bijvoorbeeld met kerst of een verjaardag. Een zwangerschap aankondigen door cadeau is eigenlijk heel eenvoudig om te doen. Met een gepersonaliseerd cadeau kun je er een leuke vraag op zetten of de uitgerekende datum. Of misschien kun je wel al een echo delen?

Cadeautje zwangerschap aankondiging met een leuke tekst.

Er zijn de meest leuke teksten te vinden om te vertellen dat je zwanger bent. Stel je voor: een kinderkoffertje met daarop de tekst “Opa en oma, jullie kunnen mij nog niet horen en ook nog niet zien… maar als ik in ... ter wereld kom, mag ik dan met dit koffertje komen logeren misschien?”. Schattiger dan dat wordt het toch niet meer! Ook een verwijzing naar de familienaam (“Baby xxx loading!”) kan heel goed bij jullie passen.

Je zwangerschap aankondigen met de uitgerekende datum erbij.

Denk aan ‘Coming soon’ of ‘Baby on the way’ met daarbij de uitgerekende maand. Natuurlijk hoeft het niet in het Engels, misschien kun je wel iets heel tofs verzinnen in jullie dialect. 

Creatieve zwangerschapsaankondiging met foto.

Hoe pak je dat aan als je nog geen foto van je kindje hebt? Think again! Niet alleen zijn er echo’s, die spreken meestal meteen voor zich, maar ook 3D echo’s zijn tegenwoordig heel leuk om al een foto te hebben van je kindje. Vind je dit niet zo leuk, dan kun je natuurlijk ook een foto maken van jullie schoenen en die van een klein baby’tje erbij. Of als er al een kindje is, trek hem of haar een t-shirt aan met grote broer of grote zus en zet de foto’s op je zwangerschapsaankondiging! Of misschien heb je wel een toffe foto van jullie huisdier en kun je daar een leuke boodschap aan vastknopen. Bijvoorbeeld dat jullie hond vanaf oktober een nieuw speelkameraadje verwacht!

Een cadeau om de zwangerschap aan te kondigen.

Wie je een cadeautje wil geven, hangt helemaal van jezelf af. Natuurlijk is het geen must om een zwangerschapsaankondiging met cadeaus te doen. Doe vooral wat bij jullie past en wat voor jullie goed voelt. Als je wel iets wil doen met een gepersonaliseerd cadeau, maar ook niet te ver wil gaan, zou je kunnen overwegen om de grootouders en de peetouders een cadeau te geven. Zo kun je bij de baby aankondiging ook meteen de vraag stellen of ze het een eer zouden vinden om peetoom of -tante te zijn!

Aankondiging zwangerschap grootouders cadeau.

Voor de opa en oma in spe is het natuurlijk wel erg leuk om iets speciaals te doen. Eigenlijk maakt het ook niet uit of het nu hun eerste kleinkind is of het zoveelste: een klein jongetje of meisje is altijd iets speciaals. Heb jij of je partner nog een opa of oma, die straks overgrootopa of -oma wordt? Ook die kun je verrassen met een gepersonaliseerd cadeautje waarop je jullie grote nieuws verkondigd!

‘Ik ben zwanger!’ bij de peetouders in spe.

Hier moet je zelf even de overweging maken of je hen al meteen wil vragen. Dit hoeft natuurlijk niet. Op die manier heb je straks 2x een verrassing. Houd er dan wel rekening mee dat het nu misschien geen must is om het met een cadeautje te vertellen. De vraag om peter of meter te worden is nog zoveel persoonlijker, dat is er wel echt eentje om te herinneren en vooral ook te koesteren. Als je nu vertelt dat je een jongen of meisje verwacht, kun je later de vraag der vragen stellen via een gepersonaliseerd cadeau met tekst of foto.

Zwangerschap aankondigen bij vrienden.

Het is erg leuk als jullie elkaar toevallig toch gaan zien binnenkort. Zo kun je het spontaan in het gesprek brengen als jullie helemaal gesetteld met een hapje en drankje tegenover elkaar zitten. Zo kies je 100% het juiste moment. Let ook even op de sfeer. Zijn ze gestresst of is er net iets vervelends gebeurd in hun leven? Dan is het misschien niet het moment om nu jullie blijde nieuws te verkondigen, hoe graag je ook zou willen. Respecteer dat jouw ideale timing niet per se hun tijd is, en hou het leuke nieuwtje nog iets langer voor jezelf.

Zwangerschap aankondigen bij collega’s.

Bij je collega’s hangt het er natuurlijk maar net vanaf hoe close je bent met hen, en hoeveel collega’s je hebt. Een cadeautje kopen is hier misschien niet nodig. Je kunt natuurlijk wel voor jezelf een toffe mok laten personaliseren en erop zetten ‘Expecting a little one in March’ en een hele dag genieten van hoe iedereen het ontdekt. Dan kun je daarnaast nog een kleine traktatie meenemen om met wat zoetigheid te proosten.

Zwangerschap aankondigen op social media.

Als je iedereen die je het persoonlijk wil vertellen gehad hebt en ook op je werk de belangrijkste mensen geïnformeerd hebt, dan kun je overwegen om het te delen op Instagram of Facebook. Waarschijnlijk is dit voor zowel jou als je partner een leuke manier om ook aan vage bekenden en kennissen te laten weten dat er gezinsuitbreiding gepland staat. Let altijd even op dat niemand zich gepasseerd voelt dat je het niet persoonlijk hebt laten weten. Als je zeker weet dat dat niet het geval zal zijn, kun je het in de wijde wereld gooien. Jullie verwachten een kindje: een van de spannendste avonturen ever!

Extra tip: houd rekening met iedereens gevoelens.

Jij kan er waarschijnlijk niet over zwijgen, maar houd er rekening mee dat voor sommige mensen het onderwerp gevoelig kan liggen. Als je (schoon)zus al tijden probeert om zwanger te worden, als je collega juist haar kindje verloren heeft… Natuurlijk gunnen ze jou het geluk, maar niet weten of je zelf ooit hetzelfde geluk mag ervaren, kan het heel pijnlijk maken. Bij twijfel doe je er goed aan om het hen persoonlijk te vertellen, voor je het in een grotere groep gooit. Je kunt ze vertellen dat je ze graag de kans wil geven om het nieuws even te verwerken, en het niet extra pijnlijk wil maken. Probeer oprecht te luisteren hoe ze zich voelen en reageer niet persoonlijk aangevallen als jouw geluk hen op dit moment toch wat raakt. Ze gunnen het jou, maar zichzelf natuurlijk ook. Laat zien dat je hier op een volwassen en ingetogen manier mee om kunt gaan.

Populaire categorieën.