Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Afscheidscadeaus kinderopvang

72 Producten
logo

De leukste traktatie afscheid kinderopvang of peuterspeelzaal! 

Neemt jouw kleine oogappel binnenkort afscheid van de kinderopvang of peuterspeelzaal? Een heel bijzonder moment in hun jonge leventje! Ze wagen de grote stap naar de school. En dat wil je niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Een leuk afscheidscadeautje kinderdagverblijf

Je wil natuurlijk gaan voor originele en leuke traktaties! En daar zijn heel wat leuke mogelijkheden voor. Ga bijvoorbeeld voor een potloodkoker, gepersonaliseerd is met een toffe naamsticker. Elk kind in de crèche zal meteen plezier beleven aan dit klein cadeautje!

Een originele gepersonaliseerde bellenblazer is ook een leuk idee! Een sticker of label kan je steeds personaliseren met de naam van jullie kindje om het een persoonlijke touch te geven. Wat ook altijd scoort zijn natuurlijk heerlijke snoepjes! Vul een leuk doosje of papieren zakje met vrolijke snoepjes. Je vindt de leukste lolly’s en lekkerste snoepjes op onze website! Tip: personaliseer een leuk snoepzakje met foto en naam en vul met ons snoep. Handig alles op één plek besteld en snel geleverd!

Een mooi afscheidscadeautje juf kinderdagverblijf

Ook de juffen wil je op originele wijze bedanken voor de afgelopen jaren in het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Maak een uniek cadeau voor hen, gepersonaliseerd als aandenken aan jullie kleine dondersteen! Ze zullen dit heel erg op prijs stellen!

Kies bijvoorbeeld een unieke koffiemok, een leuk klein toilettasje of een kussen bedrukt met een leuke quote of naam! Een blijvend cadeau dat hen lang zal herinneren aan jullie kindje. Ook een mooie geurkaars of zalige geurstokjes zijn een leuk afscheidscadeau voor de juf(fen)!

Een unieke afscheid traktatie peuter!

Zorg voor een leuke traktatie afscheid kinderdagverblijf 4 jaar! Je zoon of dochter zal vol trots alle vriendjes en vriendinnetjes trakteren. Het is voor hen een belangrijke plek geweest voor toch wel een lange tijd! Ga op zoek naar unieke traktaties en personaliseer ze met labels of stickers met de naam van jullie kindje.