Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes feest

72 Producten
logo
snoepzakje unicorn TA1323-1900002-15 1
snoepzakje unicorn TA1323-1900002-15 2
logo
feestelijk snoepzakje kroontje TA1323-1600013-15 1
feestelijk snoepzakje kroontje TA1323-1600013-15 2
logo
afgerond snoepzakje in voetbalthema met foto TA1323-2400006-15 1
Nieuw
logo
afgerond snoepzakje met dino s en foto TA1323-2400004-15 1
Nieuw
logo
snoepzakje met voertuigen naam en foto TA1323-2400003-15 1
snoepzakje met voertuigen naam en foto TA1323-2400003-15 2
Nieuw
logo
snoepzakje met naam en houten hartje TA1323-2200005-15 1
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Populaire categorieën.

Snoepzakjes als bedankje voor je feest.

Een topfeestje gehad? Veel mensen willen achteraf een bedankkaartje uitdelen of rondsturen. Natuurlijk is dat leuk, maar het nadeel is dat je er nog veel achterloop aan hebt na afloop van je feest

Behalve leuke en originele bedankkaartjes die je een aantal weken na je feest kunt versturen, zijn er tal van andere mogelijkheden om je gasten te bedanken voor hun komst. Met een bedankje aan het eind van je feest bijvoorbeeld. Snoepzakjes feest zijn een leuk voorbeeld! 

 

Snoepzakjes voor kinderfeestje.

Een gepersonaliseerd snoepzakje is een super leuk bedankje voor een kinderfeestje. Want praktisch elk kind houdt van snoep, niet? Niet alle ouders zijn echter fan van snoep, daarom kan je ook je traktatiezakjes vullen met rozijntjes of met een leuk speelgoedje. 

Niet elk kind houdt van op de foto gaan of toch zeker niet van stilzitten om op de foto te gaan. Daarom hebben we naast snoepzakjes met foto een ruim aanbod snoepzakjes voor kinderfeestjes zonder foto. 

Met sommige kindertraktaties hoef je je daar gelukkig geen zorgen meer om te maken. Wat dacht je van leuke potloodkokertjes met de naam van de jarige op, of een klein papieren doosje met een paar stickers en een tof gummetje? Zo voorkom je ook dat je weer automatisch naar snoep grijpt (wat overigens nog steeds een smakelijke oplossing is, maar niet alle ouders zijn er fan van). 

 

Snoepzakjes voor volwassenen.

Dat lijkt veel moeilijker dan het is! Zeker bij jullie bruiloft (maar eigenlijk bij alle feestjes) is het zo prettig dat je je snoepzakjes vooraf kunt voorbereiden, zodat je ze maar mee te geven hebt. Een leuke foto kan, maar is zeker geen must. 

 

Op onze website vind je talloze ontwerpen van leuke bedankjes zonder foto. Wat denk je van een sfeervol bloempotje met jullie namen op, of een leuke button? Die kunnen de gasten al opspelden tijdens het feest zelfs! En vergeet niet, ook volwassenen kunnen zoetekauwen zijn… 

 

Aarzel dus niet om snoepgoed in een gepersonaliseerd snoepzakje te doen! Een foto is dan zeker niet nodig en je gasten kunnen al smikkelen op de terugweg… Dat kan een papieren zakje zijn, maar ook een stoffen zakje, of eentje met plastic. Laat je verrassen door alle mogelijkheden voor bedankjes. 

 

Maak originele snoepzakjes met foto voor je feest.

 

Of je nu een kinderfeestje geeft of een jubileum houdt, een ding dat niet mag missen zijn de gasten. Van klein tot groot, iedereen houdt wel van een klein cadeautje om mee naar huis te nemen. Verras ze dus met originele snoepzakjes feest die je helemaal zelf kan personaliseren en maken. 

 

Voor je kinderfeestje hebben we heel wat leuke ontwerpjes zoals tractors, diertjes enzovoort. In diezelfde lijn heb je een heleboel toffe uitnodigingen feest om uit te kiezen. Match dus je uitnodiging met bijpassende snoepzakjes voor een mooi geheel. 

 

Ook als je geen feest geeft maar een traktatie wil voorzien voor de klas of voor je collega’s, is een snoepzakje feest een heel goed idee. Vul ze met heerlijke snoepjes zoals zure hosties, gummybeertjes of gewoon je favoriete snoepgoed en laat je gasten smullen

 

Stoffen zakje feest als bedankje op je feest

 

Kleine stoffen zakjes zijn een blijver! Al jaren vormen ze het ideale bedankje na afloop van een feest. Je kan ze met een leuk labeltje, badge of sticker helemaal personaliseren. Leuk!

 

De kleine stoffen zakjes bestaan in verschillende hippe kleurtjes. Wit, roze, lichtblauw en muntgroen vormen de basis. Met je eigen creativiteit kan je dit helemaal laten passen in de stijl en het thema van je feest. 

 

Lege snoepzakjes vullen.

De naam snoepzakje doet vermoeden dat je de lege snoepzakjes moet vullen met snoep. Maar niets is minder waar. Je kunt de leuke snoepzakjes of traktatiezakjes ook gewoon vullen met een gezondere variant. Denk aan rozijntjes of druiven. 

 

Tip: ook een klein speelgoedje is een leuke optie om je snoepzakjes mee te vullen.