Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes feest

59 producten

Snoepzakjes voor je feest

 

Een topfeestje gehad? Veel mensen willen achteraf een bedankkaartje uitdelen of rondsturen met een foto. Natuurlijk is dat leuk, maar het nadeel is dat je er nog veel achterloop aan hebt na afloop van je feest. Behalve leuke en originele bedankkaartjes die je een aantal weken na je feest kunt versturen, zijn er tal van andere mogelijkheden om je gasten te bedanken voor hun komst. Met een bedankje aan het eind van je feest bijvoorbeeld. Snoepzakjes feest zonder foto zijn een leuk voorbeeld! 

 

Snoepzakje zonder foto voor kinderfeestje

Sommige kids zijn houden niet van foto's. En al helemaal niet om zelf op de foto te moeten. Met sommige kindertraktaties hoef je je daar gelukkig geen zorgen meer om te maken! Wat dacht je van leuke potloodkokertjes met de naam van de jarige op, of een klein papieren doosje met een paar stickers en een tof gummetje? Zo voorkom je ook dat je weer automatisch naar snoep grijpt (wat overigens nog steeds een smakelijke oplossing is, maar niet alle ouders zijn er fan van!). Leuk voor zowel het communie als lentefeest van jullie zoon of dochter, als voor het feestje van de kleine. Met onze traktaties hoef je je zeker geen zorgen te maken om foto’s toe te voegen! 

 

Wat voor snoepzakje zonder foto kan ik meegeven aan volwassenen? 

Dat lijkt veel moeilijker dan het is! Zeker bij jullie bruiloft (maar eigenlijk bij alle feestjes) is het zo prettig dat je je snoepzakjes vooraf kunt voorbereiden, zodat je ze maar mee te geven hebt. Een leuke foto kan, maar is zeker geen must. Op onze website vind je talloze ontwerpen van leuke bedankjes zonder foto. Wat denk je van een sfeervol bloempotje met jullie namen op, of een leuke button? Die kunnen de gasten al opspelden tijdens het feest zelfs! En vergeet niet, ook volwassenen kunnen zoetekauwen zijn… 

 

Aarzel dus niet om snoepgoed in een gepersonaliseerd snoepzakje te doen! Een foto is dan zeker niet nodig en je gasten kunnen al smikkelen op de terugweg… Dat kan een papieren zakje zijn, maar ook een stoffen zakje, of eentje met plastic. Laat je verrassen door alle mogelijkheden voor bedankjes zonder foto. Die foto zullen je gasten na afloop echt niet missen, en jij kunt dit perfect voorbereiden, voor minder zorgen achteraf! 

 

Maak originele snoepzakjes met foto voor je feest

 

Of je nu een kinderfeestje geeft of een jubileum houdt, een ding dat niet mag missen zijn de gasten. Van klein tot groot, iedereen houdt wel van een klein cadeautje. Verras ze dus met originele snoepzakjes feest die je helemaal zelf kan personaliseren en maken. 

 

Voor je kinderfeestje hebben we heel wat leuke ontwerpjes zoals tractors, diertjes enzovoort. In diezelfde lijn heb je een heleboel toffe uitnodigingen feest om uit te kiezen, dus als je die hebt gebruikt kan je zowel een snoepzakje feest in dezelfde stijl uitdelen op je feest. 

 

Ook als je geen feest geeft maar een traktatie wil voorzien voor de klas of voor je collega’s, is een snoepzakje feest het perfecte bedankje. Vul ze met heerlijke snoepjes zoals zure hosties, gummybeertjes of gewoon je favoriete snoepgoed en laat je gasten smullen

 

Maak helemaal je eigen ding van de snoepzakjes met foto

 

Je kan de snoepzakjes feest helemaal zelf personaliseren met je foto’s en met een eigen tekstje. Kies de vrolijkste foto van de jarige, de bijna gepensioneerde of gewoon van het feestbeest afhankelijk van de gelegenheid.

 

Stoffen zakje feest als bedankje op je feest

Je verjaardagsfeest, jubileum, tuinfeest of housewarming loopt bijna op zijn einde. En nu wil je gasten zeker niet naar huis laten gaan met lege handen… Zorg voor een onvergetelijk bedankje!

 

Kleine stoffen zakjes zijn een blijver! Al jaren vormen ze het ideale bedankje na afloop van een feest. Je kan ze met een leuk labeltje, badge of sticker helemaal personaliseren. Leuk!

 

Die labels, badges of stickers kan je zelf personaliseren met eigen foto’s en tekst om zo je stoffen zakje heel leuk te pimpen. 

 

De kleine stoffen zakjes bestaan in verschillende hippe kleurtjes. Wit, roze, lichtblauw en muntgroen vormen de basis. Met je eigen creativiteit kan je dit helemaal laten passen in de stijl en het thema van je feest. 

 

Eerder verstuurde je waarschijnlijk al uitnodigingen naar de gasten. Laat de zakjes helemaal matchen met die kaartjes voor een leuk eindresultaat.

 

Heb je vragen over onze stoffen zakjes? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!