Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Sluitzegels en stickers voor jouw feestje.

Naamstickers

Sluitzegels

Originele stickers ontwerpen voor je feest.

Wat is er nu leuker dan een ‘personal touch’ geven aan onze blikjes of andere artikelen om je verjaardag, communie, trouwdag, feestje of wat dan ook te vieren? Tadaaz denkt vooruit en heeft deze leuke stickers ontworpen! Je kan ze gebruiken om op onze leuke blikjes te plakken en om er eventueel een envelop mee dicht te plakken. Het zijn leuke extraatjes om je uitnodigingen een persoonlijk tintje te geven.

Stickers ontwerpen in mooie vormen en kleuren.

Onze stickers zijn uniek omdat je de mogelijkheid hebt om ze helemaal naar je eigen zin te ontwerpen. Denk maar aan een sticker met jullie mooiste foto op of je naam geschreven in een leuk lettertype. Ook een leuke vorm en kleur maakt je uitnodiging net iets leuker. Denk aan rond, rechthoekig, zwart of steigerhout. Jullie feestje begint al aan de buitenkant van de uitnodiging. Leuk toch?

Good to know.

Wanneer je jouw bestelling op een werkdag vóór 14u plaatst, wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag verstuurd. Er zijn uitzonderingen zoals producten met goudfolie of onze cadeaus. Die hebben een wat langere productietijd. De verwachte verzenddatum verschijnt altijd in je winkelmandje. Snelle service en een goede kwaliteit daar worden we bij Tadaaz gelukkig van. 

De mogelijkheid bestaat ook om onze enveloppen vantevoren te bestellen. Handig als je de enveloppen alvast wil schrijven! Wanneer de ontwerpen voor jouw stickers en/of kaartjes definitief zijn en je hebt alle gegevens – denk aan datum, locatie, eten, tijdstip – kun je deze bestelling later nog doen. Al je voorlopige ontwerpen en bestellingen worden als concept bewaard in “Mijn account”, zodat je die alleen nog hoeft te activeren op de dag dat je de artikelen gaat bestellen. En nog een kleine tip: bestel iets meer enveloppen dan het aantal kaarten, een schrijffoutje is snel gemaakt.