Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Alles voor de bruiloft van jullie dromen

Kies jullie trouwkaart en ga voor bijpassende bedankjes, menukaarten...voor een prachtig geheel 💞

logo
Ontdek de trouwkaarten
De mooiste trouwkaarten in allerlei stijlen: uniek en prachtig afgewerkt!

Leuke extra's voor een stijlvolle uitnodiging

logo
Flower power wedding

Flower power wedding

We zien ze weer overal opduiken, droogbloemen zijn opnieuw hip en trendy. We zien ze vooral in interieurdecoratie, maar wist je dat ze ook super leuk zijn om feestjes mee in te kleden? 

Wat dacht je van een bruiloft vol droogbloemen? Gebruik ze in je trouwboeket, op de tafels, bij de photobooth… Met onze ‘Dried flowers’-collectie kan je het thema zelfs doortrekken in je trouwkaarten, bedankjes… Leuk toch?

 

De favoriete bedankjes van pasgetrouwde stellen!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
5,60 x 5,60 cm
logo

Alles voor jullie ceremonie en decoratie van jullie trouwfeest!Alles voor jullie bruiloft

De perfecte stijl voor jullie mooiste dag

Jullie gaan trouwen! Hij of zij heeft je gevraagd en je hebt JA gezegd, gefeliciteerd. Er breekt een spannende maar vooral leuke tijd aan. Nu eerst alle belangrijke mensen om jullie heen laten weten dat jullie gaan trouwen. Wat een mijlpaal in jullie leven! De volgende stap is natuurlijk de datum kiezen, wil je in de zomer trouwen of gaan jullie voor een winterbruiloft? Als jullie een trouwdatum hebben gekozen kun je concrete plannen maken.

Save the Date kaarten maken en bestellen

Natuurlijk willen jullie dat alle dierbaren, familie en vrienden op jullie grote dag aanwezig zijn. Trouwen jullie in het buitenland of ligt jullie trouwdatum nog wat verder in de toekomst? Verstuur dan Save the Date kaartjes zodat iedereen deze datum alvast op de kalender kan zetten! Maak je Save the Date kaartje via onze online editor. Bestel een gratis proefdruk zodat je zeker weet dat de kaart helemaal naar je zin is. Als alle verdere details bekend zijn, ga je aan de slag met het ontwerpen van je trouwkaart. Ongeveer 6 weken voor je bruiloft verstuur je de officiële uitnodiging.

Trouwkaarten online maken

Bij Tadaaz vind je een ruim aanbod trouwkaarten. Onze ontwerpers zetten zich elke dag voor de volle 100% in om de mooiste designs te maken. De stijlen en thema’s zijn oneindig. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie perfecte trouwkaart bij ons te vinden is! Heb je jouw favoriet gevonden? Maak dan eenvoudig via de online editor je unieke trouwkaart!

Trouwkaarten bestellen die écht bij jullie passen

Met het versturen van de uitnodiging voor jullie huwelijk kun je al een tipje van sluier oplichten. Er is ongetwijfeld een bepaalde stijl die bij jullie past. Of misschien hebben jullie een thema tijdens de bruiloft? Precies om die reden hebben wij ons aanbod opgedeeld. Via handige filters kun je stijlen en thema’s selecteren. Zo kunnen jullie heel makkelijk een uitnodiging vinden die bij jullie past.

Huwelijkskaarten maken uit onze Buromac collecties

Zijn jullie op zoek naar originele trouwkaarten met net dat tikkeltje extra? Goed nieuws, want de trouwkaarten uit onze collecties Papillons en La Vie en Rose blinken uit in luxe! De kaarten zijn prachtig afgewerkt met blinkende goudfolie of reliëfdruk. Ze zijn gemaakt van de mooiste papiersoorten. Natuurlijk ontbreken de handgeschepte Oud-Hollandse trouwkaarten niet in het assortiment.

Trouwkaarten met foto

Jullie stralen! Wat is mooier dan dit te vereeuwigen op een picture-perfect? Ga voor een love shoot! Gebruik de gemaakte foto’s voor jullie huwelijksuitnodiging. Of misschien hebben jullie een prachtig vakantiekiekje dat absoluut op jullie trouwkaart moet komen? Met een trouwkaart met foto heb je echt een unieke en persoonlijke uitnodiging.

Eigen ontwerp trouwkaarten

Hebben jullie helemaal zelf bedacht hoe jullie trouwkaart eruit moet zien? Wij bieden een aantal blanco ontwerpen aan waarmee je helemaal zelf aan de slag kunt. Verschillende formaten kaarten waarop jouw eigen ontwerp trouwkaart gedrukt kan worden. Ontdek de eigen ontwerp kaarten en ga aan de slag met jouw unieke design!

Welke tekst schrijf je op een trouwkaart?

Jullie trouwkaart moet mooi zijn én helemaal in jullie stijl! Behalve dat is het van belang dat je alle informatie juist op de kaart noteert. Natuurlijk vermeld je jullie namen, de adresgegevens, de trouwdatum, de locaties en de tijdstippen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de ceremoniemeester noemen, een r.s.v.p.-datum en eventueel een cadeautip. Heb je verschillende versies in verband met avondfeest en gasten voor de hele dag? Kies dan voor receptiekaartje waar je jouw eigen tekst aan kunt toevoegen. Handig, want zo is het niet nodig om drie of vier verschillende versies van je trouwkaart te maken.

Trouwkaarten versturen doe je in stijl

Als de trouwkaarten gemaakt zijn bestel je heel eenvoudig een proefdruk van jouw creatie. Fijn om zeker te weten dat de trouwkaart voor jullie mooiste dag helemaal naar wens is. Misschien wil je nog wat kleine wijzigingen doen om vervolgens je kaarten te bestellen. Vergeet niet je enveloppen te bestellen. Maak het geheel compleet met leuke sluitstickers en adresetiketten. Zo valt de uitnodiging in stijl op de deurmat bij alle genodigden.

Tafelversiering voor een heerlijke maaltijd

De Save-the-Date kaarten, trouwkaarten en receptiekaartjes zijn gemaakt en besteld. Nu ga je op zoek naar alles om jullie dag helemaal in stijl te kunnen vieren. Bestel daarom ook menukaarten, servetringen en tafelkaartjes in dezelfde stijl als de trouwkaarten voor een prachtig geheel. Geweldig om jullie grote dag in deze mooie sfeer te kunnen vieren!

Trouwbedankjes en bedankkaartjes

Verras jullie gasten met een leuk bedankje aan het einde van de receptie of het feest. We hebben een leuk assortiment trouwbedankjes ontworpen die perfect matchen bij onze trouwkaarten. Snoepzakjes, blikken doosjes, magneetjes... Origineel toch!

De speciale gasten van jullie grote dag wil je natuurlijk een mooi aandenken geven. Als je trouwfoto’s klaar zijn kun je een mooie foto gebruiken voor een bedankkaartje. Het is de gewoonte ongeveer zes weken na de bruiloft deze kaart te versturen. Onze collectie bedankkaartjes zal je verbazen!  Wat een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag.

Fotocadeaus voor huwelijk

Om alle puntjes op de i te zetten hebben wij ook gedacht aan leuke trouwcadeaus. Leuk om te krijgen óf te geven. Denk bijvoorbeeld aan de getuigen of de ceremoniemeester die je graag extra in het zonnetje wil zetten. Leuke mokken of onderzetters voorzien van jullie mooiste foto zullen zeker in de smaak vallen.

Klantenservice

Je bestelling wordt van productie tot en met verzending met de allergrootste zorg door ons verwerkt. Heb je vragen of opmerkingen bij het ontwerpen van jouw unieke uitnodiging? Aarzel niet en neem contact met ons op! De medewerkers van de klantenservice helpen jou met een glimlach verder!