Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Bedankjes bruiloft in alle vormen en kleuren.

Hoe kunnen jullie gasten bedanken voor hun aanwezigheid, steun en prachtige cadeaus tijdens jullie huwelijk? Een vraag waar veel koppels mee zitten. Dat is heel normaal, want wat moet en kan je allemaal geven? Maak je ze zelf of koop je een leuk aandenken? Hoe duur of hoe goedkoop moeten ze zijn…?

Tadaaz geeft je enkele tips en originele ideeën over de kleine bedankjes die je aan vrienden en familie kunt geven als herinnering aan jullie huwelijk. Het enige wat je moet doen is een leuk ontwerp maken in onze ontwerptool en dan kun je de mooiste bedankjes laten bedrukken door ons.

De leukste trouwbedankjes voor jullie gasten.

Originele bedankjes

Verpakking

Vulling

Afwerking

Stickers

Droogbloemen

Presentatie

Hoeveel snoep moet je voorzien.

Je gasten na de bruiloft bedanken met een zoete traktatie is megaleuk. Uiteraard denk je vooraf beter ook al even na over de opvulling van je doosjes of zakjes. Maar hoeveel snoepjes of suikerbonen passen er nu exact in die verschillende leuke verpakkingen? Wij geven je alle info die je nodig hebt!

De favoriete bedankjes van pasgetrouwde stellen.

1,08

5,60 x 5,60 cm

Grote magneet Mr & Mrs

5,60 x 5,60 cm

1,36

3,92

0,81

1,13

1,25

3,28

1,08

Originele bedankjes bruiloft.

Onze ontwerpers hebben al hun creativiteit losgelaten op bedankjes en gezocht wat je maar kunt vinden. Van magneetjes tot snoepzakjes… er zijn zoveel ideeën mogelijk. De herinnering die je meegeeft aan jullie bruiloft, moet immers net zo onvergetelijk zijn als de grote dag zelf.

Deze originele huwelijksbedankjes zijn speciaal en persoonlijk om mee te geven. Onze ontwerptool waarin je jullie namen, jullie eigen teksten en/of foto’s toe kunt voegen maakt de bedankjes zo bijzonder. Wij hebben gekozen voor de mooiste vormen, kleuren en stijlen.

Bedankjes trouwen helemaal in jullie stijl.

Misschien vind je het belangrijk dat de ontwerpen van je bedankjes of bedankkaartjes exact hetzelfde zijn als die van je trouwkaarten. Geen probleem, dat kan bij Tadaaz met de bijpassende assortimenten. Vind je dat niet zo belangrijk, dan kun je ook helemaal op gevoel iets moois kiezen. Er bestaan verschillende thema’s die als geheel bij de kaartjes en de bruiloft zullen passen. Of je nu een kiest voor een chique, romantisch of hip feest, voor elke stijl kun je een leuk bedankje vinden. Al onze originele trouwbedankjes zijn geproduceerd uit hoogwaardige kwaliteit en hebben een perfecte afwerking.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn bekijk je best eerst welk soort bedankje je wilt en in welke stijl. Dan pas kun je beginnen zoeken naar een geschikt aandenken en kun je beginnen ontwerpen.

Kubusdoosjes en blikjes.

Naast een bedankkaartje is een bedankje waar je iets kan insteken ook heel leuk. Personaliseer de doosjes met een leuke foto of een quote en je kunt je gasten ze zelf laten vullen aan jullie wedding candy bar.
Nog leuker is het als je ze zelf al vult met snoepjes of iets anders wat bij het thema van jullie bruiloft past zoals badparels, bloemzaadjes, confetti, koekjes... Ook na jullie bruiloft blijven de kubusdoosjes en blikken doosjes een leuk en origineel aandenken. Ze zijn er in verschillende kleuren en je kan ze personaliseren met onze mooie etiketten of stickers.

Snoepzakjes voor de zoetekauwen.

Houden jullie gasten van zoetigheid? Dan kan je misschien wel een snoepzakje met snoepjes of bruidsuiker geven als aandenken aan jullie feest. Je kunt zelf kiezen wat op het wikkeltje komt. Gewoon een foto van jullie samen of een kort tekstje om de gasten te bedanken is al super.

Magneetjes.

Ook heel leuk om te krijgen is een magneetje met jullie mooiste foto. Jullie gasten zullen deze magneet zeker kunnen gebruiken. Thuis of op het werk, op de koelkast of op een memobord… Wie weet hangt jullie foto nog jaren op de koelkast bij vrienden en familie.

Voor de allerkleinsten.

Ook aan de kleintjes werd er gedacht. Zo zijn er gepersonaliseerde potlooddoosjes voor uren kleurplezier. Zorg voor leuke kleurplaten in thema ‘bruiloft’ en de kleinste gasten hebben meteen iets te doen terwijl papa en mama kletsen met de andere gasten.

DIY.

Wie graag creatief bezig is kan natuurlijk ook zelf een bedankje voor de bruiloft samenstellen. Neem een papieren zakje en vul het met wat jij wil. Denk maar aan een anti-kater-kit met aspirines, pepermuntjes… Het zakje kun je dan personaliseren met een leuke sticker met een foto en jullie trouwdatum.

Persoonlijk bedankje bruiloft met stickers.

Met gepersonaliseerde stickers kun je heel veel doen. Maak stickers met daarop ‘anti-kater water’ en plak ze op flesjes water die je dan uitdeelt. Of plak ze op chocoladerepen, kaarsjes, bloempotjes… of gebruik ze om zakjes of blikken doosjes te personaliseren.

Vergeet ook de getuigen en ceremoniemeester niet.

Jullie getuigen zijn er voor jullie tijdens de aanloop naar de bruiloft, de dag zelf en nadien. Ook de ceremoniemeester helpt jullie veel met regelen en organiseren, en natuurlijk met mentale steun. Zij verdienen dus wel iets meer dan een klein bedankje… Ga op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau. Ontwerp een mok of onderzetters met de mooiste foto’s van jullie trouwdag. Tip: ook de ouders van het bruidspaar verdienen misschien wel een speciaal cadeau.

Bedankjes huwelijk geven.

Bedankjes worden meestal na afloop van het feest gegeven. Vaak staat er gewoon een tafeltje aan de uitgang en kunnen de gasten zelf een bedankje pakken. Het is ook leuk als de bedankjes uitgedeeld worden door bijvoorbeeld de bruidskindjes (als het niet te laat op de avond is natuurlijk…). Dit maakt het nog wat persoonlijker. Hou er ook rekening mee dat sommige gasten vroeger zullen willen vertrekken. Zet de bedankjes dus op tijd klaar zodat je je er later geen zorgen meer om moet maken.

Handig om te weten.

Het organiseren van een bruiloft kan heel hectisch en druk zijn. Een bedankje verzinnen is dan wel het minste van je zorgen. Toch maakt het je dag echt af als je je gasten iets mee kunt geven. Laat zien dat je hun aanwezigheid waardeert.

Begin daarom op tijd aan het ontwerpen van je bedankje. Weet je nog niet hoeveel gasten je verwacht? Geen probleem. Je kunt je bedankje al ontwerpen, je ontwerp opslaan en pas later bestellen. Wil je zeker weten dat je ontwerp helemaal klopt? Bestel dan eerst een proefdruk.

Voor nog meer inspiratie, neem je een kijkje op onze blog vol artikelen over trouwen. Je leest er alles over bruiloften, leuke verhalen, de laatste trends in trouwen en handige tips om je te helpen van jouw trouwfeest iets onvergetelijks te maken.