Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

Favorieten

Droogbloemen

7 Producten
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA182-177-15 1
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA182-177-15 2

12,15


Een bruiloft met de mooiste droogbloemen 

Trends volgen we ten alle tijden op. Ook trouwfeesten zijn heel trendgevoelig. Zo zijn op dit moment droogbloemen op je bruiloft niet weg te denken! Ze fleuren je drukwerk en zeker ook je huwelijksdecoratie op. Droogbloemen online kopen is dus een geweldig idee om zo met de voorbereidingen van jullie trouwdag te beginnen.


Trouwkaarten met droogbloemen

Naar aanleiding van jullie grote dag, verstuur je natuurlijk trouwkaarten naar vrienden en familie. Wat dacht je van trouwkaarten met droogbloemetjes? Een sublieme touch aan jullie trouwkaarten en dat zal vrienden en familie ongetwijfeld verrassen!

We hebben heel wat leuke ontwerpen; zowel met echte droogbloemetjes of met een printje/tekening ervan. De keuze is volledig aan jullie! 

Trouwbedankjes met droogbloemen kopen

Eén ding is zeker. Dit originele thema kan je doortrekken in elk detail van jullie trouwfeest! Je begon misschien al met jullie save the date kaartjes en trouwkaarten. Nu is het aan de rest! Kies voor trouwbedankjes met droogbloemen om aan elk detail gedacht te hebben!

Leuke glazen buisjes, kubusdoosjes of linnen zakjes gevuld met droogbloemblaadjes? Heel origineel! Ook je decoratie kan je helemaal op dit thema afstemmen! Een mooi boeket droogbloemen als bruidsboeket? Gedroogde bloemen tillen jullie trouwfeest naar een hoger level, dat is zeker!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.